Contactează-ne pe

Evenimente

„Tudoraşul nostru are leucemie acută limfoblastică”! OAMENI BUNI, AJUTAŢI UN COPILAŞ DE 2 ANI ŞI 7 LUNI SĂ TRĂIASCĂ!

Publicat în data de

- 11.986 vizualizări

 Oameni buni şi minunaţi ai Găeştiului şi comunelor limitrofe. O familie din Valea Mare trece prin momente greu de imaginat. Tudor, baietelul lor în vârstă de 2 ani şi 7 luni, are leucemie acuta limfoblastica şi este internat cu mama lui la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Are nevoie urgent de sânge, dar şi de bani pentru un tratament care îi va salva viaţa.  Împreună putem transforma un caz dramatic într-o poveste despre dăruire, iubire și victorie împotriva bolii.

 Găeștiul are suflet și a demonstat de atâtea ori că nu-și lasă semenii la greu.

Iată şi scrisoarea mamei

„Acum cateva zile, viața noastră a luat o turnură îngrozitoare, in urma multor rezultate ale analizelor, Tudorașul nostru are leucemie acuta limfoblastica.

Din fericire am descoperit boala la 2-3 săptămâni de la debutul in micul lui corp, ceea ce ne apropie de vindecare peste 90%.

Venim cu o mare rugăminte către dvs, deoarece știu că aici și nu numai găsim oameni frumoși și iubitori care ne pot ajuta.

Va rugam foarte mult, cei care doriți și puteți dona sânge, o puteți face la Centrele de transfuzie din Târgoviște, Pitești, București, sau in orice alt centru de transfuzie din tara. Program de luni până vineri 7.30-13.30.

Poate dona orice grup de sânge cu mențiunea sa fie specificat numele lui, spitalul și secția.

Mențiuni: să fi mâncat ceva ușor înainte de recoltare, să ai minim 50 kilograme, să nu fi băut alcool cu minim 48 de ore înainte, să fii sănătos.

Se precizează numele lui și spitalul unde suntem internați.

Nume: Toma Tudor-Marian

Spitalul Fundeni Bucuresti, Pediatrie 2.

Grupa sânge: A2 pozitiv / poate dona orice grupa de sânge.

POATE DONA ORICE GRUPA DE SANGE IN NUMELE LUI TUDOR, IN TOATA TARA!

Oameni frumoși,

Ne-am dorit din tot sufletul să nu ajungem in punctul acesta, dar din păcate nu ne-a ocolit încercarea.

Persoanele care au posibilitate și doresc să  ne ajute o pot face donând în:

CONTUL: RO76 RZBR 0000 0600 1876 2608

TITULAR : MADALINA TOMA

MESAJ: „Donație pentru Tudor”

Telefon: 0738.182.963 – Mădălina/0765.956.256- Cătălin

 

Va mulțumim foarte mult!

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

FETIŢĂ DE 4 ANI, ACCIDENTATĂ DE O CĂRUŢĂ! Poliţiştii au întocmit dosar penal!

Articol scris de

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din localitatea Voia, a fost rănită de o căruţă, în timp de traversa strada neregulamentar, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Atelajul era condus de un bărbat de 26 de ani, care nu a mai putut evita impactul.

„În cauza, politistii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa”.

Citește articolul

Evenimente

INIŢIATIVĂ ÎN CRIZĂ! ARCTIC a donat spitalelor din judeţ aparatură electrocasnică

Articol scris de

„Compania donează, la nivel național, produse electrocasnice Beko în valoare de 1,4 milioane RON pentru spitalele din România

Compania Arctic, unul dintre cei mai importanți angajatori din Dâmbovița și liderul pieței de electrocasnice din România, sprijină efortul depus de echipele medicale din spitalele din județul Dâmbovița în lupta împotriva epidemiei de Coronavirus, printr-o donație de produse electrocasnice Beko.

Compania Arctic a donat către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Găești, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Moreni, precum și către Serviciul de Ambulanță Titu produse necesare personalului medical și pacienților, respectiv frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare.

Aceasta nu este prima donație făcută de companie. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română, compania Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele din țară.

“Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă și acum, mai mult decât oricând, vrem să ne arătăm solidaritatea și responsabilitatea față de întreaga comunitate locală din județul Dâmbovița, unde grupul nostru are cel mai important nucleu de producție la nivelul Uniunii Europene. Așa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susținem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic își depășesc limitele în munca pe care o îndeplinesc. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care duc această luptă, către personalul medical și către cei din instituțiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii acestui virus.

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități. Prin distribuirea a peste 1.150 de electrocasnice Beko – frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare, compania Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și pacienților în lupta cu acest virus.

Transportul electrocasnicelor s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acestei acțiuni.

În calitate de jucător important al pieței de electrocasnice, compania Arctic este implicată activ în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Solidaritatea și responsabilitatea pentru siguranța angajaților, a partenerilor, a clienților și a tuturor membrilor comunității sunt una dintre prioritățile companiei. Compania Arctic urmărește și respectă recomandările oficiale făcute de autoritățile locale de sănătate din România și adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne și planurile de acțiuni cu ajutorul echipei responsabile de managementul crizei”, se arata in comunicatul de presă al Companiei.

***

Citește articolul