Contactează-ne pe

Evenimente

Bărbat din Morteni, plimbat cu izoleta între spitale! AUTORITĂȚI PANICATE, CETĂȚENI ÎN STARE DE ȘOC!

Publicat în data de

- 6.564 vizualizări

Un bărbat de 60 de ani, din Morteni, a fost plimbat cu izoleta pe la Spitalul Găești și pe la Secția de Boli Infecțioase din Târgoviște, după ce ieri i s-a făcut rău.
Omul a alertat autoritățile, spunând că are dureri de cap, că nu poate respira și că are diaree. Cum simptomatologia se putea încadra în definiția de caz Covid-19, cadrele medicale l-au ridicat de acasă cu izoleta.
La Spitalul Găești, unde a fost adus prima dată, a completat un formular, în care a precizat că nu a călătorit în afara țării, că nu a revenit dintr-o zonă a Europei afectată, dar că a participat la înmormântarea unei tinere care a murit în Marea Britanie și a fost înhumată în Morteni.
Cadrele medicale de la Spitalul Găești l-au trimis, cu tot cu izoletă, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște – Secția Boli Infecțioase, acolo unde a fost din nou interogat despre condițiile în care ar fi putut contacta virusul ucigaș. În final, medicii l-au sunat pe fiul bărbatului ca să-l ia acasă și l-au trimis până la Spitalul Găești – cum altfel? – decât cu izoleta.
Cazul a băgat spaima în comunitatea din care provine bolnavul, dar și în găeșteni, care s-au panicat pe rețelele de socializare. Bărbatul din Morteni nu a fost testat pentru coronavirus. Medicii au concluzionat că este răcit și nu i-au impus niciun fel de restricție.
Dr. Cristina Seltea, managerul Spitalului Găești, a precizat că, în cazul în care ar apărea un caz real de coronavirus, toate datele ar fi făcute publice, iar oamenii ar fi informați corect.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

FETIŢĂ DE 4 ANI, ACCIDENTATĂ DE O CĂRUŢĂ! Poliţiştii au întocmit dosar penal!

Articol scris de

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din localitatea Voia, a fost rănită de o căruţă, în timp de traversa strada neregulamentar, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Atelajul era condus de un bărbat de 26 de ani, care nu a mai putut evita impactul.

„În cauza, politistii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa”.

Citește articolul

Evenimente

INIŢIATIVĂ ÎN CRIZĂ! ARCTIC a donat spitalelor din judeţ aparatură electrocasnică

Articol scris de

„Compania donează, la nivel național, produse electrocasnice Beko în valoare de 1,4 milioane RON pentru spitalele din România

Compania Arctic, unul dintre cei mai importanți angajatori din Dâmbovița și liderul pieței de electrocasnice din România, sprijină efortul depus de echipele medicale din spitalele din județul Dâmbovița în lupta împotriva epidemiei de Coronavirus, printr-o donație de produse electrocasnice Beko.

Compania Arctic a donat către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Găești, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Moreni, precum și către Serviciul de Ambulanță Titu produse necesare personalului medical și pacienților, respectiv frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare.

Aceasta nu este prima donație făcută de companie. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română, compania Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele din țară.

“Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă și acum, mai mult decât oricând, vrem să ne arătăm solidaritatea și responsabilitatea față de întreaga comunitate locală din județul Dâmbovița, unde grupul nostru are cel mai important nucleu de producție la nivelul Uniunii Europene. Așa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susținem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic își depășesc limitele în munca pe care o îndeplinesc. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care duc această luptă, către personalul medical și către cei din instituțiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii acestui virus.

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități. Prin distribuirea a peste 1.150 de electrocasnice Beko – frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare, compania Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și pacienților în lupta cu acest virus.

Transportul electrocasnicelor s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acestei acțiuni.

În calitate de jucător important al pieței de electrocasnice, compania Arctic este implicată activ în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Solidaritatea și responsabilitatea pentru siguranța angajaților, a partenerilor, a clienților și a tuturor membrilor comunității sunt una dintre prioritățile companiei. Compania Arctic urmărește și respectă recomandările oficiale făcute de autoritățile locale de sănătate din România și adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne și planurile de acțiuni cu ajutorul echipei responsabile de managementul crizei”, se arata in comunicatul de presă al Companiei.

***

Citește articolul