Contactează-ne pe

Noutăți

MOBILIZARE EXTRAORDINARĂ PENTRU MICUŢUL MATTIAS! George Săraru, capitanul echipei de fotbal Friends Găeşti, apel către oamenii de bine: “Vă aştept…”

Publicat în data de

- 5.295 vizualizări

Am primit zeci de apeluri de la cunoscuţi şi necunoscuţi, care, impresionaţi de povestea zguduitoare a unui copil aflat în suferinţă s-au mobilizat şi au depus bani în contul mamei pentru a-i oferi o şansă la viaţă micuţului.

Am primit un apel impresionant  şi de la  George Săraru, căpitanul echipei de fotbal Friends Găeşti,  echipă calificată in semifinala de la Petreşti.

„Sunt foarte multi oameni de bine în orasul meu, dar şi în comunele limitrofe. S-au mobilizat cu toţii pentru Matti în urma publicării în Cronica de Găeşti a cazului său. Fac un apel la toţi prietenii, la toţi cunoscuţii să vină în sală la Petreşti sâmbătă şi duminică. Se vor delecta cu fotbal de calitate şi vor putea oferi din puţinul lor  un mic ajutor pentru Matti- unde a fost deja pregătită o urnă. Dacă vom câştiga campionatul, banii vor merge tot la copil”, a concluzionat George Săraru.

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Ajutați o mamă să-și crească fetițele! MIOARA PICIU, PROFESOARA CARE LUPTĂ PENTRU VIAȚA EI, ARE NEVOIE DE NOI!

Articol scris de

Are doar 30 de ani, este mama a două fetițe, de 4 ani și un an și predă engleza la Școlile Generale Gura Foii și Crângurile. În luna septembrie, a aflat cu stupoare că suferă de o maladie cruntă: Limfom malign Non hodgkin stadiu avansat. A inceput de urgenta curele de chimioterapie la Institutul Oncologic Fundeni. In prezent însă, organismul ei nu mai raspunde la curele de citostatice, iar singura ei șansă este să ajungă la clinica Anadolu din Turcia. Duminică, 1 martie, a fost programată să ajungă la clinică, iar banii sunt total insuficienți.

Mioara Piciu este o mamă minunată, o soție devotată și o profesoară valoroasă. Luptă cu toate forțele pentru viața ei și pentru a putea să-și crească copiii. Nu poate duce însă această bătălie de una singură. Are nevoie de noi. Merită și trebuie să trăiască. Viața ei depinde de bani, iar noi toți, împreună, putem putem transforma un caz dramatic într-o poveste despre dăruire, iubire și victorie împotriva bolii.

Cei care doresc să o ajute pe Mioara Piciu pot face donații în contul RO 08 BTRLRONCRT0238658701, deschis la Banca Transilvania pe numele ei.

Iată și mesajul ei sfasietor adresat prietenilor de pe Facebook:

“Momentan trec printr-o situație foarte dificilă și mă agăț de orice fir de speranță. Tratamentul pe care îl urmam în țară nu mă ajută deloc și am luat hotărârea de a merge în Turcia, la clinica Anadolu, pentru a mă trata. Lucrurile nu stau deloc bine.
Luni trebuie sa fiu în Turcia pentru a începe tratamentul. Îmi este foarte greu sa fiu în această situație disperată! Pentru mine, în situația de față, orice ajutor contează!
Vă multumesc!”

Acesta este strigătul de disperare pe care Mioara Piciu (fosta Bîrdeș), o tânără de 29 de ani, l-a trimis cunoscuților, astăzi.

Mioara, așa cum bine cunoaștem unii dintre noi, este un om deosebit, cu o bunătate ce rar poate fi întâlnită, care nu ar deranja decât cu o vorba bună.

Din păcate, viața ii pune la grea încercare, atât pe ea, cât și pe soțul și cele două fetițe, de 4, respectiv 1 an, fiind diagnosticată cu limfom malign nonHodgkinian. Este cunoscut faptul că boala este necruțătoare și tratamentul costisitor.

Așa cum reiese și din mesajul ei, pentru a avea o șansă de vindecare este necesar un tratament în Turcia, la Clinica Anadolu, pe care va trebui să îl urmeze începând de luni, 02.03.2020.

Dacă astăzi v-ați trezit sănătoși, multumiți-i lui Dumnezeu! Sunt persone care, din păcate, nu se trezesc la fel și au nevoie de ajutorul nostru. Cred ca fiecare dintre noi poate dona o sumă modestă, care, pentru ea, nu reprezintă decât speranța că își va putea crește cei doi copii.

Haideți sa ii oferim o nouă șansă Mioarei și să facem ca uriașa sumă de bani de care are nevoie, să fie doar un număr pe care îl putem atinge!

PICIU MIOARA,

Cont RO08BTRLRONCRT0238658701, Banca Transilvania

 

 

Citește articolul

Noutăți

Proiecte mari, în anul 2020, în comuna Petrești! ”AM ȚINUT CONT DE SUGESTIILE ȘI CRITICILE CETĂȚENILOR”! Iată direcțiile prioritare!

Articol scris de

Consiliul Local al comunei Petrești a aprobat, zilele trecute, bugetul localității. Autoritățile locale au ajuns la consens și, potrivit primarului Andrei Daniel Lucian, sugestiile cetățenilor au cântărit foarte mult.

” Ca de fiecare data la intocmirea noului buget, am tinut cont de sugestiile dumneavoastra, in special ale celor implicați și interesati de bunăstarea comunei.O mare parte a cetatenilor ne-au sugerat pe diferite cai idei sfaturi, chiar si mici reprosuri pertinente, dar constructive. Îi mulțumim, de asemenea, pentru munca de zi cu zi și pentru toate eforturile despuse la realizarea proiectului de buget dnei Daniela Stănescu”, a precizat edilul localității.

Acesta a făcut, de asemenea, un bilanț al proiectelor care vor primi finanțare în anul 2020: ”In bugetul local s-au alocat in continuare fonduri pentru: • Scoli si gradinite, • Activitati scolare,• Sala de sport si totodata terenurile de sport,• Asociatiile sportive – cu personalitate juridica, • Reînființarea ansamblului de dansuri populare „Cununa din Petresti”, • Reabilitarea si modernizarea parcurilor de joaca (la cererea tinerilor), • Biserici, • Exitenderea sistemului de supraveghere video in comuna Petresti, • Imbunatatirea infrastucturii rutiere (micile stradute care au ramas neasfaltate, avand in vedere ca nu au putut fi incadrate in proiectele mari), • Drumurile de exploatatie agrigole refacute, • Curatenia de primavara, • Sume importante au fost alocate in continuare pentru reteaua de gaze din intreaga comuna, • Canalizarea (punerea in functiune a inca doua segmente). Ultimele doua alocari ( retea de gaze si retea de canalizare ) sunt lucrari cu prioritate. Am incercat sa alocam ca de fiecare data sume cat de cat egale pentru toate satele componente ale comunei Petresti, pentru toate domeniile si pentru toate varstele. Vom reveni cu amanunte dar si cu mari surprize placute”, a concluzionat Andrei Lucian Daniel.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------