Contactează-ne pe

Evenimente

CRÂNGURILE: A sunat la 112 că i-a „căprit” băiatul! POVESTEA INCREDIBILĂ, AICI!

Publicat în data de

- 2.061 vizualizări

O joacă între copii s-a transformat într-un scandal imens în satul Voia din comuna Crângurile. O femeie a sunat direct la 112, unde a reclamat faptul că fiul ei în vârstă de 9 ani a fost tuns de un alt copil, în vârstă de 11 ani. Neobişnuitul apel a fost tratat cu seriozitate de poliţişti, care s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că puştii s-au jucat nesupravegheaţi, iar cel mic a fost „ciuntit” de cel cu doar câţiva ani mai mare. Distracţia nu a fost însă pe placul mamei băiatului de 9 ani, care a cerut măsuri drastice şi pedepse pe măsură.

În cauză, oamenii legii au întocmit lucrare generală şi au avertizat-o pe mama „frizerului” să-şi supravegheze îndeaproape copilul.

 

 

Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VOM AVEA CENTURA? CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de fezabilitate și al proiectului tehnic necesare construcției drumului expres Găești – Ploiești.

Articol scris de

Comunicatul CNAIR:

Miercuri, 12.08.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect „ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES GĂEȘTI-PLOIEȘTI”

Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.) cu preţul de 15.863.176,64 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care:

  • 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate,
  • 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și
  • 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT CU O VICTIMA INCARCERATA PE RAZA LOCALITATII MATASARU

Articol scris de

Un accident rutier  cu o  victima incarcerata a avut loc in aceasta dimineata, pe DN7, pe raza localitatii Matasaru. Din primele informatii, cauza accidentului a fost neasigurarea la schimbarea directiei de mers a unuia dintre soferi.

In urma impactului, doua persoane au fost ranite, un bărbat și o femeie. Femeia a fost scoasă din autoturism de pompieri. Ambele persoane au primit ajutor medical de la echipajul de ambulanță SAJ.

Unul dintre conducatorii auto, in urma testarii cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Se efectueaza cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului rutier.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------