Contactează-ne pe

Noutăți

Posturi vacante de preot în Găeşti, Comişani şi Glodeni

Publicat în data de

- 1.394 vizualizări

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei anunţă posturile vacante la trei parohii:Găeşti (Cioflec), Comişani şi Glodeni.

 Parohia CIOFLEC

Protoieria Găeşti, oraşul Găeşti, post de preot II, biserica cu hramul “Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, categoria I, 1.100 familii (fără casă parohială).

– transfer/examen pentru intrare în oraş.

 Parohia COMIŞANI

Protoieria Târgovişte Sud, comuna Comişani, post de preot paroh, biserica cu hramul “Sf. Arhangheli”, categoria I-a, 978 familii (fără casă parohială).

– numire şi transfer.

Parohia GLODENI

Protoieria Pucioasa, comuna Glodeni, post de preot II, biserica cu hramul “Sf. Nicolae”, categoria I, 1.050 familii (are casă parohială).

– numire şi transfer.

 Termen de candidare: 20 FEBRUARIE 2020

Dosarele vor fi predate Pc. Pr. Secretar eparhial, înainte de termenul de candidare.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

A înghițit un pumn de medicamente! DE CE A VRUT SĂ MOARĂ O TÂNĂRĂ DIN CORBII MARI!

Articol scris de

O femeie de 37 de ani, din Corbii Mari, a vrut să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente. Din fericire, tânăra a fost găsită la timp și transportată de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au salvat viața.
Femeia a refuzat să ofere foarte multe amănunte despre ceea ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața. S-a rezumat să spună doar că a suferit o mare decepție.

Citește articolul

Evenimente

Accident în centrul Găeștiului: LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI!

Articol scris de

O femeie a fost preluată de ambulanță și dusă de urgență la spital, după ce a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central. Se pare că un sofer nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin. Zona este una aglomerată, iar respectiva trecere de pietoni este recunoscută pentru traversările foarte dese, mai ales în orele serii.
Victima s-a prăbușit pe șosea. Din fericire, este conștientă. Ea urmează să primească îngrijiri medicale și să fie investigată.

 

Citește articolul