Contactează-ne pe

Evenimente

ISU DAMBOVITA: Viscolul si vantul puternic au lasat mai multe localitati fara curent electric

Publicat în data de

- 1.167 vizualizări

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul ROȘU (zona montană – viscol puternic, rafale de peste 100-120 km/h, vizibilitate redusă spre zero) și codul GALBEN (restul județului – intensificări ale vântului, ninsori viscolite) emis pentru județul nostru, echipajele de intervenție din cadrul ISU Dâmbovița au intervenit pentru înlăturarea efectelor produse de vântul foarte puternic, astfel:
– Pompierii de la Garda Fieni au acționat pentru asigurarea zonei la un stâlp de electricitate înclinat spre carosabil (în comuna Moroeni). Situația a fost remediată de echipa operatorului economic de distribuție a energiei electrice sosită la fața locului. Același echipaj de intervenție s-a deplasat și în comuna Pietroșița pentru a asigura zona în cazul unor cabluri electrice căzute pe o proprietate (gard), până la sosirea echipei de la Electica.
– Pompierii de la Detașamentul Pucioasa s-au deplasat pe DN-71 (între orașul Fieni și localitatea Dealu Mare) pentru îdepărtarea unui copac căzut pe carosabil.
Din cauza vântului foarte puternic, mai multe localități din județul Dâmbovița au probleme în alimentarea cu energie electrică:
* comuna Bezdead – 410 abonați
* comuna Odobești (sat Zidurile) – 86 abonați
* comuna Moroeni (sat Muscel) – 46 abonați.
* comuna Vlădeni – 940 abonați
Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

A înghițit un pumn de medicamente! DE CE A VRUT SĂ MOARĂ O TÂNĂRĂ DIN CORBII MARI!

Articol scris de

O femeie de 37 de ani, din Corbii Mari, a vrut să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente. Din fericire, tânăra a fost găsită la timp și transportată de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au salvat viața.
Femeia a refuzat să ofere foarte multe amănunte despre ceea ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața. S-a rezumat să spună doar că a suferit o mare decepție.

Citește articolul

Evenimente

Accident în centrul Găeștiului: LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI!

Articol scris de

O femeie a fost preluată de ambulanță și dusă de urgență la spital, după ce a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central. Se pare că un sofer nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin. Zona este una aglomerată, iar respectiva trecere de pietoni este recunoscută pentru traversările foarte dese, mai ales în orele serii.
Victima s-a prăbușit pe șosea. Din fericire, este conștientă. Ea urmează să primească îngrijiri medicale și să fie investigată.

 

Citește articolul