Contactează-ne pe

Noutăți

2 ANI ȘI O LUNĂ DE ÎNCHISOARE PENTRU CĂ A CONDUS FARĂ PERMIS

Publicat în data de

- 3.900 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut de poliţişti şi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele unui bărbat de 41 de ani, din comuna Scheiu de Sus.

Cel în cauză are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună închisoare pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Fapta a fost comisă în anul 2017, cand a fost surprins  de un echipaj de poliţie la volanul unei autoutilitare pe drumul  Ludesti -Telesti .Tânărul a fost depus la penitenciarul Mărgineni în vederea executării pedepsei.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------