Contactează-ne pe

Noutăți

Donaţie de la Serviciul de Ajutor Maltez pentru salvatorii de vieţi de la SMURD!

Publicat în data de

- 401 vizualizări

Donaţie de suflet pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Rodica Rogg, dâmboviţeancă stabilită de câţiva zeci de ani în Germania, membru activ al Serviciului de Ajutor Maltez din Mindelheim, şi soţul ei, Max, şi-au dorit să ajute autorităţile judeţene cu materiale de bună calitate, necesare în activitatea SMURD. Astfel, au pus la dispoziţia ISU mai multe manechine didactice, care cu siguranţă vor conta în pregătirea celor care salvează vieţi.

„În această săptămână, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa a primit o importantă donaţie din partea Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim (Germania), constând în 24 de manechine didactice, de diverse tipuri, care vor fi utilizate de formatorii SMURD în activitatea de pregătire şi instruire, pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

Considerând că aceste materiale vor fi de un real folos atât instructorilor, cât şi cursanţilor, adresăm mulţumiri soţilor Max și Rodica Rogg din Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Bărbat din Bucşani, infectat cu CoVid-19! INCREDIBIL CUM S-A CONTAMINAT!

Articol scris de

Are 32 de ani şi a ajuns la spital după ce a acuzat afecţiuni respiratorii. Un bărbat din satul Racoviţa, comuna Bucşani este, cel mai probabil, cel de-al 24-lea caz de infectat cu coronavirus din judeţ. Potrivit targovistenews.ro, tânărul ar fi spus că a băut o cafea cu o persoană aflată în izolare şi că aşa s-ar fi contaminat. La acest moment, DSP efectuează ancheta epidemiologică. Bărbatul este internat la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgovişte.

Citește articolul

Noutăți

Donaţie importantă a Bisericii Adventiste Sperieţeni pentru Spitalul Găeşti! ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE!

Articol scris de

2.200 de mănuşi, 800 de măşti şi 60 de halate ATI au donat reprezentanţii Bisericii Adventiste Sperieţeni pentru medicii şi cadrele medicale de la Spitalul Găeşti.

Încă de săptămâna trecută, reprezentanţii bisericii au oferit salariaţilor de la Ambulanţă 350 de măşti şi 400 de mănuşi. De asemenea, la Secţia Pediatrie au ajuns 350 de măşti, 800 de mănuşi şi 30 de halate tip ATI, iar astăzi au mai fost aduse la unitatea spitalicească 1000 de mănuşi, 30 de halate tip ATI şi 100 de măşti.

Toate aceste echipamente de protecţie sunt personalului medical, care în această perioadă trebuie să se protejeze cât mai eficient.

Citește articolul