Contactează-ne pe

Evenimente

Exclusivitate: RITUAL SADIC DE BOBOTEAZĂ: Cai bătuţi bestial şi torturaţi de stăpâni descreieraţi! IMAGINI CUMPLITE, GREU DE PRIVIT!

Publicat în data de

- 4.938 vizualizări

Scene de-a dreptul terifiante s-au petrecut astăzi în Mogoșești, sat aparținând comunei Dragomirești. La nici 8 km de Târgoviște, fostă capitală a Țării Românești, astăzi s-a sărbatorit Boboteaza, iar in cinstea Botezului Domnului, în jur de 300 de persoane s-au adunat la marginea satului Mogoșești, pentru a sărbători, la fel ca și în anii trecuți, Botezul Cailor. Numai că ceea ce s-a întamplat aici se poate numi mai degrabă măcelul cailor. Bucăți de ciment de sute de kilograme au fost aduse drept sarcini pentru sărmanele animale, care au fost bătute cu bestialitate de către stâpâni. Nu, nu a fost nici măcar un singur premiu pentru care să se concureze, a fost doar o bătaie administrată de către fiecare proprietar, dorind parcă să dovedească cruzimea și bestialitatea de care sunt în stare, în timp ce-și invitau prietenii să se urce peste bucățile de ciment spre a mări și mai mult sarcina ce trebuia trasă. Unii, neîncrezători în posibilitatea cailor de a trage sarcinile de ciment, s-au rezumat doar la a împiedica roțile căruței și a bate calul pentru a trage căruța împiedicată. Cel mai mult a avut de suferit un biet cal alb, de talie mică, la spatele căruia s-au schimbat mai mulți indivizi, pentru că l-au bătut până ce obosiseră cei care țineau biciul. Bătut până ce i-au luat pielea după el, plin de sânge, animalul trăgea disperat să scape cumva de sarcina care îl ținea în loc, dar mai ales de bătaia ce îi era administrată continuu de aproape 40 de minute. Pe margine, ceilalți cai care urmau să intre în arena măcelului, nechezau speriați de cele văzute. Timp de aproape 4 ore, animalele au fost bătute cu bestialitate, iar mulțimea adunată din satele vecine părea să nu se mai sature de ororile la care asista. De ani buni, aici există o adunare de acest fel, dar culmea, nu a existat picior de polițist sau de jandarm, de parcă zona era una în care autoritățile nu intervin niciodată, un tărâm al nimănui, unde legea nu are ce căuta, iar poliția nu are drum. Imaginile sunt unele greu de privit, și cu toate astea, au fost sute de martori veniți special să savureze măcelul bietelor animale nevinovate. Cu o cafea sau un vin fiert în mână, au privit nepăsători cum aproape 4 ore aceste necuvântătoare au fost torturate cu sadism de către cei care, cu mândrie, se intitulează stâpâni. Solicităm în acest caz urgentarea anchetei, având în vedere amploarea și sadismul. De asemenea, cerem pedepse cât mai aspre, fără întârzieri care să ducă la prescrierea faptelor și scăparea celor ce se fac vinovați.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul