Contactează-ne pe

Noutăți

CRÂNGURILE: Mesajul de Anul Nou al edilului Costin Barbu

Publicat în data de

- 252 vizualizări

Cu ocazia Anului Nou vă transmit, cu căldură, cele mai curate gânduri şi urări de bine.
Sunt clipe numărate până când anul 2019 va deveni istorie. Un an cu multe evenimente memorabile, provocări, dar şi realizări cu care ne putem mândri. Cu deosebită plăcere constat că ne continuăm ferm drumul ascendent de dezvoltare prin implementarea diferitor proiecte care ne bucură şi care oferă locuitorilor comunei Crângurile condiţii de trai mai bune.

 

Toate realizările și proiectele anului în trecere, dar şi cele de viitor, au fost și sunt posibile doar datorită unei conlucrări eficiente a Primăriei Crângurile cu Consiliul Local, instituţiile publice, sectorul privat, oamenii de afaceri, micii întreprinzători și investitori, care contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Fără aportul şi suportul fiecărui cetăţean al acestei comune, nu ar fi fost posibile frumoasele realizări de care ne bucurăm astăzi.
Profit de această ocazie şi vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru susţinere şi înţelegere şi, nu în ultimul rând, pentru contribuţia fiecăruia dintre dumneavoastră la dezvoltarea localităţilor comunei noastre.
Fiecare în parte și toți împreună suntem o forță și vom aduce Crângurile la înfățișarea cu adevărat europeană pe care o merită din plin.
Vă doresc tuturor să deschideți cu optimism volumul nescris cu 365 de pagini goale ale noului an şi să îl umpleți numai cu lucruri pozitive, împliniri şi înţelegere reciprocă, pentru ca la sfârşit să îl citiți cu bucurie.
LA MULTI ANI!

Cu cele mai sincere felicitări pentru dumneavoastră,
Costin BARBU,
Primarul comunei Crângurile

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------