Contactează-ne pe

Noutăți

CRÂNGURILE: Mesajul de Anul Nou al edilului Costin Barbu

Publicat în data de

- 259 vizualizări

Cu ocazia Anului Nou vă transmit, cu căldură, cele mai curate gânduri şi urări de bine.
Sunt clipe numărate până când anul 2019 va deveni istorie. Un an cu multe evenimente memorabile, provocări, dar şi realizări cu care ne putem mândri. Cu deosebită plăcere constat că ne continuăm ferm drumul ascendent de dezvoltare prin implementarea diferitor proiecte care ne bucură şi care oferă locuitorilor comunei Crângurile condiţii de trai mai bune.

 

Toate realizările și proiectele anului în trecere, dar şi cele de viitor, au fost și sunt posibile doar datorită unei conlucrări eficiente a Primăriei Crângurile cu Consiliul Local, instituţiile publice, sectorul privat, oamenii de afaceri, micii întreprinzători și investitori, care contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Fără aportul şi suportul fiecărui cetăţean al acestei comune, nu ar fi fost posibile frumoasele realizări de care ne bucurăm astăzi.
Profit de această ocazie şi vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru susţinere şi înţelegere şi, nu în ultimul rând, pentru contribuţia fiecăruia dintre dumneavoastră la dezvoltarea localităţilor comunei noastre.
Fiecare în parte și toți împreună suntem o forță și vom aduce Crângurile la înfățișarea cu adevărat europeană pe care o merită din plin.
Vă doresc tuturor să deschideți cu optimism volumul nescris cu 365 de pagini goale ale noului an şi să îl umpleți numai cu lucruri pozitive, împliniri şi înţelegere reciprocă, pentru ca la sfârşit să îl citiți cu bucurie.
LA MULTI ANI!

Cu cele mai sincere felicitări pentru dumneavoastră,
Costin BARBU,
Primarul comunei Crângurile

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul