Contactează-ne pe

Noutăți

CRÂNGURILE: Mesajul de Anul Nou al edilului Costin Barbu

Publicat în data de

- 250 vizualizări

Cu ocazia Anului Nou vă transmit, cu căldură, cele mai curate gânduri şi urări de bine.
Sunt clipe numărate până când anul 2019 va deveni istorie. Un an cu multe evenimente memorabile, provocări, dar şi realizări cu care ne putem mândri. Cu deosebită plăcere constat că ne continuăm ferm drumul ascendent de dezvoltare prin implementarea diferitor proiecte care ne bucură şi care oferă locuitorilor comunei Crângurile condiţii de trai mai bune.

 

Toate realizările și proiectele anului în trecere, dar şi cele de viitor, au fost și sunt posibile doar datorită unei conlucrări eficiente a Primăriei Crângurile cu Consiliul Local, instituţiile publice, sectorul privat, oamenii de afaceri, micii întreprinzători și investitori, care contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Fără aportul şi suportul fiecărui cetăţean al acestei comune, nu ar fi fost posibile frumoasele realizări de care ne bucurăm astăzi.
Profit de această ocazie şi vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru susţinere şi înţelegere şi, nu în ultimul rând, pentru contribuţia fiecăruia dintre dumneavoastră la dezvoltarea localităţilor comunei noastre.
Fiecare în parte și toți împreună suntem o forță și vom aduce Crângurile la înfățișarea cu adevărat europeană pe care o merită din plin.
Vă doresc tuturor să deschideți cu optimism volumul nescris cu 365 de pagini goale ale noului an şi să îl umpleți numai cu lucruri pozitive, împliniri şi înţelegere reciprocă, pentru ca la sfârşit să îl citiți cu bucurie.
LA MULTI ANI!

Cu cele mai sincere felicitări pentru dumneavoastră,
Costin BARBU,
Primarul comunei Crângurile

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

PRIMARIA GAESTI: SEDINTA EXTRAORDINARA A CONSILIULUI LOCAL

Articol scris de

Potrivit prevederile art.133  alin.( 2 ) , lit. a din OUG 57/2019 –Codul Administrativ  ,  consilierii locali sunt convocati in  sedinta extraordinara   in data  de  20.01.2020, ora 7,30   la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1)- Proiect  de    hotărâre privind  predarea catre  Ministerul Lucrarilor  Publice  , Dezvoltarii  si Administratiei  prin Compania Nationala de  Investitii   CNI  – S.A. pe  baza  de protocol  a terenului  situate in  orasul Gaesti  , Str. Argesului  , nr. 2C , in suprafata de 3978 m.p. avand  numar cadastral  72186 ,  inscris in  cartea funciara nr.72186aflat in proprietarea  Consiliului Local Gaesti  , si  in administrarea Clubului Copiilor  – Gaesti  , in vederea realizarii  obiectivului  –  ,, Baza Sportiva tip 2 ,,

PRIMAR  ,

Jr, Gheorghe  Grigore

Citește articolul

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul