Contactează-ne pe

Evenimente

„PRADA” POLIȚIȘTILOR GĂEŞTENI IN DOAR CÂTEVA ORE: Sute de amenzi, mărfuri confiscate și permise suspendate! RAZII CA ÎN… VREMURILE BUNE!

Publicat în data de

- 4.551 vizualizări

Poliţiştii găeşteni au făcut prăpăd  in sudul judeţului  în cadrul unei razii care a durat doar câteva ore, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale si creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

În urma activităților din teren, oamenii legii din oraşul nostru  au controlat 11  societăți comerciale, 110  autovehicule și au legitimat  311  persoane.

Aşadar, au fost aplicate 193 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 23.410  lei.

Marfuri confiscate în valoare de 500 de lei, 3 permise reţinute pentru consum de alcool la volan,un certificat de inmatriculare retras. De asemenea a fost întocmit şi un  dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa  bauturilor alcoolice.

De menţionat că cele mai multe amenzi au fost aplicate de către poliţiştii găeşteni  pentru nerespectarea regulilor de circulație, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------