Contactează-ne pe

Evenimente

SCRISOARE EMOTIONANTA! “Vreau sa le multumesc pompierilor de la Visina”…

Publicat în data de

- 2.386 vizualizări

Am primit o scrisoare emotionanta de la Roxana Maria Niculae  din satul Croitori, comuna Uliesti:

“V-as ruga sa publicati un mesaj de multumire pentru echipa de pompieri din Visina. Astăzi, Moș Niculae salvează viața unei pisicute căzute intr-o fântână abandonată din satul Croitori, comuna Uliesti, cu ajutorul pompierilor din Vișina care au intervenit cu rapiditate. Părea că pisicuța era căzută de vreo două zile, era speriată și înfometată. Vreau să  mulțumesc echipajului de pompieri de la Garda Vișina. Ati fost extraordinari!  Daca ar putea vorbi, pisicuta v-ar spune MULTUMESC!!!”

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VIDEO!Cei trei au fost reţinuţi după ce au sechestrat şi bătut cu sălbăticie un tânăr de 22 de ani

Articol scris de

UPDATE:Mandate de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de cei trei bărbaţi retinuţi ieri !

Găeşteanul şi cei doi prieteni din Mogoşani-  care timp de mai bine de o oră au sechestrat şi  bătut bestial într-o locuinţă din Găeşti un tânăr de 22 de ani din satul Ilfoveni, comuna Nucet, au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă. Maine, 19 ianuarie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Gaeşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește articolul

Evenimente

GAESTI. Tânăr salvat miraculos de la moarte, în ultimul moment!

Articol scris de

Un barbat de 35 de ani, din Găeşti- cartierul Vaideeasca, a fost transportat la spital dupa ce ar fi incercat sa se sinucida prin spanzurare. Un vecin l-a văzut agăţat de un copac în grădină, a sărit repede gardul şi i-a tăiat laţul. Se pare că bărbatul se certase cu soţia. In prezent, este constient.

 

Citește articolul