Contactează-ne pe

Anunțuri

OFERIȚI-VĂ MOMENTE DE BUCURIE ȘI RĂSFĂȚ: Masaj și cosmetică la noul Salon Valika!

Publicat în data de

- 2.061 vizualizări

Servicii noi și profesioniste la noul salon Valika, amplasat lângă Casa de Cultură din Găești. Oferiți-vă un cadou special de sarbatori si programati-vă la un masaj de relaxare cu bețe din bambus și ventuze din silicon, dar și reflexoterapie. Puteți continua cu o sesiune de cosmetică deosebită, în funcție de preferințele dumneavoastra, care să vă schimbe starea de spirit. Lăsați-vă pe mâinile pricepute ale specialiștilor, pentru o experiență minunată.

Vă puteți programa pentru cosmetica, sunând la numărul de telefon 0765955719, iar pentru masaj :0785845586

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Locuri de muncă la MAVEXIM pentru fete şi băieţi. DETALII, AICI!

Articol scris de

Mavexim se extinde şi angajează pe perioadă nedeterminată:

Mecanici auto

Consilieri vânzări (fete şi băieţi)

Consilieri recepţie Service (fete şi băieţi)

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0753.098.011.  CV-urile pot fi aduse în incinta firmei din Gaesti (vizavi de Arctic) sau pot fi trimise pe adresa de e-mail resurseumane.mavexim@gmail.com

 

 

Citește articolul

Anunțuri

GĂEŞTI: Doi căţei Bull Terrier superbi, oferiţi spre adopţie! STĂPÂNII PLEACĂ DIN ŢARĂ ŞI VOR SĂ-I LASE ÎNTR-O FAMILIE IUBITOARE!

Articol scris de

O găeşteancă oferă spre adopție, fără nicio pretenţie financiară, doi căței de rasa Bull Terrier, de culoare alba, având în vedere faptul că va pleca definitiv din ţară, cu întreaga familie. „Băiețelul se numește Roki, este născut la data de 01.08.2017 și are cip, iar pe fetita o cheamă Sasa, născuta la data de 14.06.2018, fara cip, cu vaccinurile pana la un an și carnete de sanatate”.Pentru mai multe relaţii, apelaţi numărul de telefon 0738069927.

Citește articolul