Contactează-ne pe

Evenimente

La mulți ani, România! Sărbătoarea a-nceput de azi, la Găești!

Publicat în data de

- 2.177 vizualizări

Mii de găeșteni au sărbătorit astăzi, pe străzile orașului și la Casa de Cultură, Ziua Națională a României, la primele evenimente din seria mult mai amplă care va continua până duminică.

Parada cu torțe a atras foarte multi entuziaști, care s-au bucurat, în această seară minunată și de inaugurarea iluminatului stradal pentru sărbătorile de iarnă. O parte din găeșteni s-a retras, apoi, la spectacolul de muzică, dans și concursuri interactive, pe care elevii din oraș l-au susținut la Casa de Cultură.

 

De la ora 17.30, la Casa de Cultură, trei echipe ambițioase s-au luptat pentru premiul cel mare la concursul de cultură generală, eseu și fotografie, iar iar cei mai talentați copii au fost premiați. Toți copiii au fost, însă, vedetele Instituţiei de Cultură, fiind premiați și aplaudați de sute de oameni. Sala de spectacol a fost cu adevărat neîncăpătoare pentru circa 500 de spectatori, dintre care mulți au stat în picioare, până la finalul unui spectacol 100% original, susținut de elevii de la școlile și liceele din oraș.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

„E genial!” GĂEȘTEANUL VLAD ȘCHIOPU A ȘOCAT JURIUL DE LA iUMOR CU MOMENTUL SĂU DE FERICIRE!

Articol scris de

Are 16 ani, învață la Colegiul Național „Vladimir Streinu” și are, cel mai probabil, un viitor strălucitor în informatică. Aseară însă a făcut furori la emisiunea iUmor difuzată de Antena 1 cu o coregrafie personală care i-a uimit pe Mihai Bendeac și Delia. Timp de câteva minute, Vlad s-a mișcat în ritmul său, absolut fascinant, nebunesc și interesant, in același timp.
Dezinvolt, simpatic și foarte inteligent, adolescentul le-a spus juratilor de la iUmor ca a venit la emisiune la îndemnul colegilor si ca dansul îi apartine.
„Nu a venit cu un număr de comedie, nu a venit cu un număr de dans, a venit cu un număr de fericire. Poți să crezi așa ceva? De asumare totală. L-am filmat”, a precizat Mihai Bendeac, entuziasmat de prestația gaesteanului.

Delia și-a scos imediat telefonul și a început si ea să-l filmeze: „Niște mișcări pe care nu le-am văzut niciodată, nicăieri. Este magnific!”.

 
La finalul discuției cu juriul, puștiul a oferit un alt moment memorabil și care i-a demonstrat, încă o dată, inteligența.
„Incheie cu un lucru memorabil, spune-ne ceva ce ai vrea tu să știe oamenii de acasă, nekegat de umor, nelegat de muzică, nelegat de emisiuni. Cel mai important mesaj pe care nu ai avut niciodată ocazia sa-l faci public”, a incercat Cheloo să-l incuie.
Replica a venit, absolut geniala: „Nașul meu are doi pisoi. Se numesc Măgărușul și Bibi”.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT LA RĂSCĂEŢI CU DOUĂ FEMEI RĂNITE!

Articol scris de

O şoferiţă în vârstă de 37 de ani din Răscăeţi nu s-ar fi asigurat când a plecat de pe loc şi a intrat într-un alt autovehicol  condus de un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar. Zona a fost asigurată de pompierii de la  GI Vişina cu 1 ASAS, Det.Gaesti cu 1 SMURD,si SAJ DB cu 2 echipaje întrucât iniţial s-a crezut că 3 persoane sunt rănite.  Se pare că doar mama şi bunica tânărului ( de 49, respectiv 70 de ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului. Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări în acest caz.

 

Citește articolul