Contactează-ne pe

Anunțuri

PRIMA SPĂLĂTORIE SELF SERVICE DIN GĂEȘTI! Spală-ți mașina la orice oră din zi și din noapte! PREȚURI IMBATABILE!

Publicat în data de

- 4.188 vizualizări

S-a înființat prima spălătorie automată, non-stop, din Găești. O găsiți pe Strada Popa Florea nr. 4, lângă fosta Fabrică de Brânză. La orice oră din zi și din noapte, vă puteți spăla autoturismul și îl puteți aspira. Suma minimă pentru aceste servicii este de doar 3 lei, în funcție de preferințele clienților. Tot aici găsiți aspirator cu autoservire, cu 4 programe: aspirare, parfum interior, dressing negru, anvelope și aer comprimat.

Proprietarul spălătoriei automate este un tânăr care a lucrat mulți ani în Europa și a venit acasă cu acest proiect nou și inovator. Așadar, distrați-vă și spălați-vă, în același timp, mașina. Merită să încercați acest nou concept de spălătorie auto, care face furori în afară și care, cu siguranță, vă va încânta și pe voi.

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-a deschis Benzinăria KJ EXPRESS! PREȚURI EXCELENTE LA CARBURANȚI ȘI MARKET NON-STOP!

Articol scris de

S-a deschis, de curând, o nouă benzinarie pe DN7, la ieșirea din Găești spre Pitești. Cu prețuri bune si oferte la benzină, motorină și gaz, dar și cu un market modern non-stop, benzinăria își așteaptă clienții. Serviciile sunt, de asemenea, ireproșabile.

Citește articolul

Anunțuri

MAVEXIM GAESTI ANGAJEAZA FEMEIE DE SERVICIU!

Articol scris de

Cauţi un loc de muncă? Mavexim Găeşti angajează pe perioadă nedeterminată femeie de serviciu. Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0753098025 sau pot merge la sediul MAVEXIM din Gaesti (vizavi de Arctic).

Citește articolul
Loading...