Contactează-ne pe

Anunțuri

PRIMA SPĂLĂTORIE SELF SERVICE DIN GĂEȘTI! Spală-ți mașina la orice oră din zi și din noapte! PREȚURI IMBATABILE!

Publicat în data de

- 4.326 vizualizări

S-a înființat prima spălătorie automată, non-stop, din Găești. O găsiți pe Strada Popa Florea nr. 4, lângă fosta Fabrică de Brânză. La orice oră din zi și din noapte, vă puteți spăla autoturismul și îl puteți aspira. Suma minimă pentru aceste servicii este de doar 3 lei, în funcție de preferințele clienților. Tot aici găsiți aspirator cu autoservire, cu 4 programe: aspirare, parfum interior, dressing negru, anvelope și aer comprimat.

Proprietarul spălătoriei automate este un tânăr care a lucrat mulți ani în Europa și a venit acasă cu acest proiect nou și inovator. Așadar, distrați-vă și spălați-vă, în același timp, mașina. Merită să încercați acest nou concept de spălătorie auto, care face furori în afară și care, cu siguranță, vă va încânta și pe voi.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Anunț public autorizație mediu

Articol scris de

SC PFA Neagu Gh. Victor, cu sediul în Morteni, comuna Morteni, jud. Dâmbovița, titular al planului/programului”Fabricare produse de morarit” (moara) in Morteni, Dambovita, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu pentru punctul de lucru amplasat în satul Morteni, comuna Morteni, Dâmbovița.

Informații privind documentația depusă pot fi obținute la sediul APM Dâmbovița, str. Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, în zilele de luni – joi, între orele 09.00 – 15.00 și vineri, între orele 09.00 – 13.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Dâmbovița, pe toată durata derulării procedurii de autorizare.

 

Citește articolul

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------