Contactează-ne pe

Evenimente

Accident bizar pe câmpul Ionestiului! MOMENTE DE GROAZĂ PE ȘOSEA!

Publicat în data de

- 4.184 vizualizări

Un tânăr gaestean a trecut printr-o spaimă cumplită, după ce a intrat cu mașina într-o turmă de mistreți care i-a sarit in faţă, pe câmpul Ioneştiului, la câteva sute de metri de oraş. Barbatul venea dinspre Ionesti spre Găești, iar afară era noapte. La un moment dat, a simtit un impact puternic și s-a speriat foarte tare. După câteva secunde, a realizat ca foarte mulți mistreți traversau drumul. Doi dintre porci au fost uciși pe loc, iar alții au fost răniți. Mașina, de asemenea, a fost avariata. La fața locului au venit polițiști și jandarmi. ” Mai eram cu un prieten in masina. Daca nu sareau airbagurile am fi fost raniti grav. S-au blocat si usile si nu puteam sa iesim afara din masina si ne-am panicat. Nu a oprit nimeni sa vada ce se intampla si sa ne ajute, dar am sunat la Politie si am primit ajutor”, ne-a declarat soferul care a trait spaima vietii lui.

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Reunire de suflet a maeștrilor dansului popular! 45 DE ANI DE OBICEIURI, TRADIȚII ȘI SPIRIT ROMÂNESC!

Articol scris de

A fost multă emotie, astăzi, în incinta Casei de Cultură Găești. Cele mai importante ansambluri de dansuri populare, care au inceput în nucleul Cununa din Petresti, s-au reîntâlnit, după 45 de ani, pentru a depana împreună amintiri. La inițiativa coregrafilor Nicolae si Filofteia Ene, fondatorii Asociației Culturale „Cununa Sanzienelor”, dar și a unui nucleu de fosti și actuali coregrafi și dansatori, printre care și maestrul Ilie Dumitru (Noru), foștii colegi s-au bucurat de un eveniment plin de culoare. S-au rasfoit fotografii și filmări vechi, s-au oferit diplome și s-au rostit discursuri despre frumusețea și importanta folclorului romanesc de ieri și de azi.

La eveniment au participat Ion Untarescu, viceprimarul orașului Găești si Andrei Lucian Daniel, primarul Petrestiului.

Printre invitați s-au mai numarat coregrafii Gheorghe Vaduva, Gheorghe Teodorciuc, Marian Grigore si dansatoarea Tudor Paula.

Citește articolul

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul
Loading...