Contactează-ne pe

Evenimente

Accident bizar pe câmpul Ionestiului! MOMENTE DE GROAZĂ PE ȘOSEA!

Published

on

Un tânăr gaestean a trecut printr-o spaimă cumplită, după ce a intrat cu mașina într-o turmă de mistreți care i-a sarit in faţă, pe câmpul Ioneştiului, la câteva sute de metri de oraş. Barbatul venea dinspre Ionesti spre Găești, iar afară era noapte. La un moment dat, a simtit un impact puternic și s-a speriat foarte tare. După câteva secunde, a realizat ca foarte mulți mistreți traversau drumul. Doi dintre porci au fost uciși pe loc, iar alții au fost răniți. Mașina, de asemenea, a fost avariata. La fața locului au venit polițiști și jandarmi. ” Mai eram cu un prieten in masina. Daca nu sareau airbagurile am fi fost raniti grav. S-au blocat si usile si nu puteam sa iesim afara din masina si ne-am panicat. Nu a oprit nimeni sa vada ce se intampla si sa ne ajute, dar am sunat la Politie si am primit ajutor”, ne-a declarat soferul care a trait spaima vietii lui.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul