Contactează-ne pe

Evenimente

VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU PACIENȚII GAESTENI: Stralucitul medic Nicolae Ene, permanent la dispoziția bolnavilor!

Publicat în data de

- 3.918 vizualizări

S-a împlinit un mare vis al gaestenilor si al pacienților din comunele limitrofe: stralucitul medic Nicolae Ene s-a intors in oraș, simțind ca menirea sa este să-i ajute pe cei de aici să-și recapete sănătatea. După ce si-a petrecut ultimii ani în Franța, unde a fost foarte apreciat, devenind șef de secție, doctorul și-a ascultat sufletul și s-a intors acasa unde intentioneaza sa ramana  cel putin o buna perioada de timp.   Până la ora 14.00, este la Spitalul Orășenesc Găești, Sectia Medicală, iar după – amiaza oferă consultatii la cabinetul sau din blocul 26, scara B.  Pentru programari in privat, nu ezitați să apelați numărul de telefon 0724447375. Avem convingerea că Spitalul Găeşti va deveni din ce în ce mai atractiv pentru medici valoroși, care să ofere cele mai bune servicii pacienților din zonă.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------