Contactează-ne pe

Evenimente

ISTERIE: Sute de gaesteni, debranșați de la apa! UITE CĂTRE CINE ARATĂ CU DEGETUL!

Publicat în data de

- 2.709 vizualizări

A fost nebunie, în această dimineață, la blocurile 46, 58 si 59. Angajații Companiei de Apă au debransat toate scarile, după ce consumatorii au fost înregistrați cu datorii de peste 100.000 de lei. Socul a fost cu atât mai mare, cu cât – spun oamenii și demonstrează cu chitanțe, sunt cu plata la zi. Se pare ca administratora nu ar fi depus la timp banii la Compania de Apa, motiv pentru care s-a ajuns la blocaj si la această situație extremă. In acest caz s-a implicat și primarul Grigore Gheorghe, care a constituit o comisie care să ancheteze problema. De asemenea, a intervenit pe langa directorul Emil Coata, pentru a relua furnizarea apei potabile pana se lamureste intreaga situatie. Deși nu a răspuns la telefon, administratora blocurilor mentionate l-a contactat printr-un mesaj pe primar, i-a spus ca este plecata din localitate si ca maine va veni in fata comisiei, cu documente și explicații.

 

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Reunire de suflet a maeștrilor dansului popular! 45 DE ANI DE OBICEIURI, TRADIȚII ȘI SPIRIT ROMÂNESC!

Articol scris de

A fost multă emotie, astăzi, în incinta Casei de Cultură Găești. Cele mai importante ansambluri de dansuri populare, care au inceput în nucleul Cununa din Petresti, s-au reîntâlnit, după 45 de ani, pentru a depana împreună amintiri. La inițiativa coregrafilor Nicolae si Filofteia Ene, fondatorii Asociației Culturale „Cununa Sanzienelor”, dar și a unui nucleu de fosti și actuali coregrafi și dansatori, printre care și maestrul Ilie Dumitru (Noru), foștii colegi s-au bucurat de un eveniment plin de culoare. S-au rasfoit fotografii și filmări vechi, s-au oferit diplome și s-au rostit discursuri despre frumusețea și importanta folclorului romanesc de ieri și de azi.

La eveniment au participat Ion Untarescu, viceprimarul orașului Găești si Andrei Lucian Daniel, primarul Petrestiului.

Printre invitați s-au mai numarat coregrafii Gheorghe Vaduva, Gheorghe Teodorciuc, Marian Grigore si dansatoarea Tudor Paula.

Citește articolul

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul
Loading...