Contactează-ne pe

Evenimente

ISTERIE: Sute de gaesteni, debranșați de la apa! UITE CĂTRE CINE ARATĂ CU DEGETUL!

Publicat în data de

- 2.744 vizualizări

A fost nebunie, în această dimineață, la blocurile 46, 58 si 59. Angajații Companiei de Apă au debransat toate scarile, după ce consumatorii au fost înregistrați cu datorii de peste 100.000 de lei. Socul a fost cu atât mai mare, cu cât – spun oamenii și demonstrează cu chitanțe, sunt cu plata la zi. Se pare ca administratora nu ar fi depus la timp banii la Compania de Apa, motiv pentru care s-a ajuns la blocaj si la această situație extremă. In acest caz s-a implicat și primarul Grigore Gheorghe, care a constituit o comisie care să ancheteze problema. De asemenea, a intervenit pe langa directorul Emil Coata, pentru a relua furnizarea apei potabile pana se lamureste intreaga situatie. Deși nu a răspuns la telefon, administratora blocurilor mentionate l-a contactat printr-un mesaj pe primar, i-a spus ca este plecata din localitate si ca maine va veni in fata comisiei, cu documente și explicații.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul