Contactează-ne pe

Evenimente

Liberalii gaesteni, puternici si optimisti la final de campanie! „ÎI AȘTEPTĂM PE CETĂŢENI DUMINICĂ, LA URNE!”

Publicat în data de

- 4.446 vizualizări

Aproape 100 de membri PNL Găești, in frunte cu primarul Grigore Gheorghe, viceprimarul Ion Untarescu si consilierii locali, au incheiat campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Impresionanta echipa a mers astazi in zona de centru si de blocuri, acolo unde liderii politici au stat de vorba cu fiecare cetatean. Ultima luna a insemnat un efort politic masiv pentru penelistii gaesteni, care au incercat sa duca mesajele si proiectele presedintelui si candidatului Klaus Iohannis in fiecare casă. Cel mai important moment al campaniei a fost insa prezenta presedintelui in Gaesti, saptamana trecuta, acesta fiind, de altfel, singurul candidat inscris in cursa prezidentiala care a vizitat orașul nostru.

„Le multumim gaestenilor pentru modul in care ne-au primit si pentru modul in care l-au intampinat pe candidatul nostru, presedintele Klaus Iohannis. In Gaesti, avem semnale foarte pozitive si suntem increzatori. Oamenii sunt multumiti de performantele administratiei locale si stiu ca aceasta echipa liberala este singura sansa pentru o tara normala si pentru un oras prosper”, ne-au declarat liberalii gaesteni.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------