Contactează-ne pe

Evenimente

Echipa ARCTIC Top Management a făcut curăţenie în parcurile din Găeşti! CE MESAJ AU VRUT SĂ TRANSMITĂ CEI MAI INFLUENŢI OAMENI DIN FABRICĂ!

Publicat în data de

- 3.712 vizualizări

Am trăit să o vedem şi pe-asta! Conducerea ARCTIC s-a hotărât, nici mai mult, nici mai puţin, decât să facă ordine şi curăţenie în parcurile din Găeşti, adunând materialele plastice de pe spaţiile verzi, pentru a le recicla.

La acţiunea de ecologizare au participat şi autorităţile locale, inclusiv primarul Grigore Gheorghe şi viceprimarul Ion Untărescu.

Noul director al fabricii găeştene ARCTIC, Tamer Kahyaoğlu, şi-a luat echipa de producţie şi cei mai influenţi oameni alături, pentru a transmite un mesaj cât se poate de important: mediul înconjurător trebuie protejat.

Întregul grup de care aparţine şi ARCTIC manifestă, în ultimii ani, o politică susţinută de salvare a planetei. S-a investit în tehnologia care să permită recliclarea şi folosirea raţională a resurselor, chiar dacă acest lucru a presupus investiţii consistente. Inclusiv fabrica din Ulmi este construită după toate normele ecologice şi de protecţie a mediului. În acest context, acţiunea de ieri, din Găeşti, este una de normalitate, care îndeamnă la respect faţă de planetă şi faţă de sănătatea noastră şi a urmaşilor noştri.

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul