A VRUT SĂ O HĂRŢUIASCĂ SEXUAL ŞI A DAT DE DRACU': "Dacă îndrăznești să te apropii, te bat de te c@ci pe tine!" POSTAREA TINEREI, VIRALĂ PE FACEBOOK! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

A VRUT SĂ O HĂRŢUIASCĂ SEXUAL ŞI A DAT DE DRACU’: „Dacă îndrăznești să te apropii, te bat de te c@ci pe tine!” POSTAREA TINEREI, VIRALĂ PE FACEBOOK!

Angi Şerban este o tânără din Bucureşti, fostă handbalistă, care a trecut printr-o experienţă neplăcută, cu care se confruntă aproape toate femeile pe stradă, fără ca autorităţile să aibă vreo reacţie. Tânăra nu s-a pierdut cu firea în faţa agresorului. Dimpotrivă. I-a dat o lecţie pe care nu o să o uite niciodată. Întâmplarea este povestită cu mult umor şi este, totodată, o palmă grea pe obrazul poliţiei, care niciodată nu se implică suficient în astfel de cazuri. În câteva ore, postarea ei a devenit virală. Iată de ce:

„Am intrat de vreo 30 de minute în casă și încă tremur de nervi pentru că am trecut printr-o mizerie de situație fix acum 40 de minute.

Am lucrat toata noaptea la ceva, la biroul avocatului care mă reprezintă. N-am crezut că ne ia atât, dar ne-a luat, s-a făcut târziu și am agreat că stăm să terminăm. Știți și voi cum e să faci noapte albă când încerci să termini ceva.

Ajung la bloc, dau o tură să văd dacă pot parca mai aproape, nu găsesc loc și mă duc la vreo 3 străzi să o parchez. Eu dacă nu găsesc loc lângă bloc, n-o pun ca toți meltenii pe colțul intersecției, trecerea de pietoni sau trotuar. Sunt un om normal la cap, cu o doză de simț în mine. (App, ftvngr de animale! Mai aveți puțin și le urcați pe trepte, în scară, aștept ziua când o să parcați lângă lift!)

O iau pe jos (bine că nu mi-am pus căștile!), dau să urc pe trotuarul care e prea sus pentru a putea fi parcată o mașină și merg către casă. Văd un tip înalt cu o șapcă neagră de-aia de rapper că urcă înaintea mea și se întoarce să se uite.

Acum mnah, și eu m-aș fi uitat în spate.. E târziu, eu calc apăsat, mi s-a părut o reacție firească.

Și ce credeți?

N-apuc să urc bine trotuarul că ăla se desface la pantaloni și dă să se p*șe acolo, la 2m de mine, în fața mea. Sau cel puțin asta credeam eu că intenționează..

După cum bine mă știți, mă apucă sindromul și strig la el: „Bă, da’ fix acum te-ai găsit să te p!și și fix aici în fața mea? Stai dreacu’ să trec, ție chiar nu ți-e rușine?”

 

Rear View Of A Man In Hood Peeing On Wall In Street

Ce răspunde dobitocul?

„Hai să-ți arăt ceva!”

Îmi zic în minte „ăsta-i dus, e din ăla care se masturbează pe stradă”.

Cobor de pe trotuar, o iau pe stradă, asta în timp ce-l apostrofam zdravăn.

Vine după mine. O ia la fugă.

Aveam în mână o gutuie pe care mi-o dăduse cineva zilele trecute și o uitasem în mașină. Acum când am coborât și mi-am luat ghiozdanul de pe bancheta din spate, am zărit și gutuia și am luat-o cu mine. N-am pus-o în ghiozdan, am ținut-o în mână. În cealaltă aveam telefonul.

Vine ăsta alergând și-mi zicea „Stai, mă, să-ți arăt ceva, hai stai, unde te grăbești?” Se apropie, ajunge la lumină și-l văd bine. Era cam de vârstă cu mine, îmbrăcat bine, părea normal.

Îi zic „dacă îndrăznești să te apropii, te bat de te c@ci pe tine!” Pe un ton din ăla din care se înțelegea că vorbesc serios.

A început să râdă și a dat să vină spre mine. Bă, când i-am f#tut o gutuie din aia în meclă, i-a sărit și șapca din cap. 😂 Cât am putut i-am dat! Eu am făcut handbal, tehnic i-am dat. I-am dat să sară, ‘tu-l în gură! Am dat drumul la Dracarys și ce-a fost la gura mea, puteți să vă imaginați!

„Păi ‘tu-ți gâtu’ mă-tii, te iei de femei noaptea pe stradă să le arăți tu, ce?” Și dă-i și urlă și mă duceam spre el.

Ăsta își ia șapca de jos, începe să facă pași în spate, n-a avut curaj să mă înjure, am înțeles din ce zicea numa’ „ai probleme la scufiță”.

„Tot eu am probleme la scufiță?! Băgaa.. ”

Și o iau vehement spre el. O rupe la fugă, se duce dracu’, eu țip după el de mă aude tot cartierul.

Dau să mă întorc spre strada mea, în spate un domn pe la vreo 50 de ani, care cel mai probabil se ducea la muncă, trece pe lângă mine cu capul în jos și în pas alert, auzise, văzuse, nu voia să aibă treabă cu situația.

Nici nu mă așteptam la altceva, m-am obișnuit cu lașitatea. De-aia unele dintre noi au co@ie, pentru că sunt nevoite să se apere singure.

Îmi iau gutuia de jos și mă îndrept spre scară tremurând de la toți dracii care mă zbârnâiau în momentul ăla. Ce rău mi-a părut că nu i-am tras câteva picioare-n c*r și vreo 40 în co@ie. Data viitoare să nu mai îndrăznească să facă așa ceva oricui i-ar ieși în cale, cum i-am ieșit eu în noaptea (dimineața, de fapt) asta. Oricum după faza asta, sper că nu mai îndrăznește!?!

Și-a găsit ăsta cu cine să facă de-astea!

Mi-e scârbă.

Nu, n-am sunat la poliție. Ce să facă? Să-mi spună că dacă nu m-a f*utut, nu se pune?
M-am descurcat singură!

Fetelor, aveți grijă de voi!

 


Articol publicat de

Redactor sef

1 Comment

1 Comment

  1. MARIN

    20 octombrie 2019 at 12:28

    TAREEE

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Pompierii din Gaesti  au intervenit în aceasta dimineata în zona de blocuri din oraș după ce un apartament  de la etajul 2, din blocul...

Evenimente

A fost explozie puternică în această dimineață, în jurul orei 5.47, la un apartament din blocul 18 din Găești. O locatara a simțit un...

Evenimente

Au rămas pe drumuri, în mijlocul iernii! 46 de oameni nu mai au, din această dimineață, un acoperiș deasupra capului, după ce în blocul...

Noutăți

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40...

Noutăți

E bezna in satul Hanul lui Pala din comuna Uliesti. Transformatorul a luat foc, iar oamenii au sunat disperati la autoritati. Pompierii au venit...

Noutăți

Gaesteanul Cătălin Slăvila va fi, de luni, noul șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorului Dâmbovița – spun surse bine informate. Slăvila este unul dintre...

Evenimente

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, infectat cu SARS CoV-2, tocmai a revenit de la spital. Într-o postare pe Facebook, el povestește, cu amănunte, experiența...

Evenimente

Gheata a făcut prăpăd la Măgura, comuna Hulubești. Nu mai puțin de 5 autoturisme au fost avariate, după ce au fost implicate într-un accident...

Advertisement