Contactează-ne pe

Evenimente

Accident mortal la Ghergheşti! FEMEIE SPULBERATĂ, ȘOFERUL A FUGIT!

Publicat în data de

- 6.992 vizualizări

Tragedie, in această seară, pe DN61, in Ghergheşti, comuna Petreşti. O femeie in vârstă de 71 de ani a fost spulberată pe șosea, după ce a traversat neregulamentar. Șoferul a fugit de la locul accidentului si nu a fost inca identificat. Victima a fost resuscitata timp de aproape doua ore de medicii de la Găești. In tot acest rastimp, ambulanta de la Targovişte nu a sosit, aratând cât de dezastruos funcționează serviciul care ar trebui sa ne salveze vieţile in judetul Dâmbovița. In ciuda eforturilor disperate ale cadrelor medicale gaestene, femeia si-a pierdut viata.

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    11 octombrie 2019 at 22:44

    sistemul de sanatate este un cacat.

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VIDEO!Cei trei au fost reţinuţi după ce au sechestrat şi bătut cu sălbăticie un tânăr de 22 de ani

Articol scris de

UPDATE:Mandate de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de cei trei bărbaţi retinuţi ieri !

Găeşteanul şi cei doi prieteni din Mogoşani-  care timp de mai bine de o oră au sechestrat şi  bătut bestial într-o locuinţă din Găeşti un tânăr de 22 de ani din satul Ilfoveni, comuna Nucet, au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă. Maine, 19 ianuarie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Gaeşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește articolul

Evenimente

GAESTI. Tânăr salvat miraculos de la moarte, în ultimul moment!

Articol scris de

Un barbat de 35 de ani, din Găeşti- cartierul Vaideeasca, a fost transportat la spital dupa ce ar fi incercat sa se sinucida prin spanzurare. Un vecin l-a văzut agăţat de un copac în grădină, a sărit repede gardul şi i-a tăiat laţul. Se pare că bărbatul se certase cu soţia. In prezent, este constient.

 

Citește articolul