Contactează-ne pe

Evenimente

ARESTĂRI ÎN „DOSARUL CONDUCTA”! Soţul unei poliţiste din Găeşti, acuzat de furt calificat!

Publicat în data de

- 9.244 vizualizări

Trei bărbaţi din Găeşti şi Valea Mare au fost arestaţi preventiv, în această după-amiază, pentru 30 de zile, după ce au fost acuzaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Unul dintre ei, soţ de poliţistă, a fost prins în flagrant chiar în comuna în care aceasta lucra, în timp ce sustrăgea din pământ conducte aparţinând OMV PETROM. Fapta s-a petrecut în noaptea de 5/6 august. Poliţistul de serviciu a tras trei focuri de armă, iar ceilalţi doi participanţi la furt au fugit, fiind însă identificaţi ulterior.

Autorităţile estimează, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa, că ar fi fost sustraşi, în total, aproximativ 105 metri de conductă. Doar 39 de metri au fost găsiţi, la un centru de colectare fier vechi. Restul este nerecuperat până în acest moment.

La ieşirea de la instanţă, cei trei bărbaţi au declarat jurnaliştilor prezenţi că sunt nevinovaţi şi că sunt legile proaste în România.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------