Contactează-ne pe

Evenimente

Centura lui Iulian Marinescu a fost adjudecată! Gabriela Soroiu primește banii pentru tratament!

Publicat în data de

- 1.991 vizualizări

Iulian Marinescu este elev la Colegiul Naţional “Vladimir Streinu” şi și-a scos la licitație CENTURA MONDIALĂ WKF-Kickboxing, obținută în anul 2016 în Italia-Andria, pentru a o ajuta pe Gabriela Soroiu, bolnavă de cancer, pentru un tratament la o clinică din Turcia. Cel care a câştigat centura campionului este nimeni altul decât mărinimosul Cosmin Voevodschi, tânărul care a ajutat, cu donații importante Spitalul   Găești, Clinica de Recuperare de la Gura Ocniţei, Asociaţia Comunitară Găeşti, dar pentru a enumera faptele lui bune, ne-ar trebui câteva pagini numai pe acest  subiect.

În urma licitației, Cosmin Voevodschi a devenit noul proprietar al centurii, pentru 4.000 de lei. Inițial câștigase licitația pentru 2.500 de lei, dar a considerat că este prea puțin și a mărit suma, pentru tratamentul Gabrielei. Pentru centura câştigată prin ani de muncă, centură care are o valoare sufletească inestimabilă, Iulian a pornit licitația de la 500 de lei.

Gabriela Soroiu se luptă cu boala de 3 ani, iar până acum nu a cerut ajutorul nimănui. A cheltuit doar din resursele familiei. Acum, aceste resurse s-au terminat și are nevoie de ajutorul nostru! Are o fetiță de 4 anișori care o așteaptă acasă. Femeia se află acum la o Clinica Anadolu, din Turcia. În urma investigațiilor, a primit un tratament (chimioterapie) cu pastile, a făcut 8 cure, iar nodulul este în regresie, de la 18 mm, la 12 mm. Pentru a scăpa cu viață și pentru a-și putea crește fetița, Gabriela trebuie să facă în continuare acest tratament, care este destul de scump.

Campionul Iulian Marinescu şi antrenorul său, inimosul Nicu Dragne au sărit în ajutorul Gabrielei, la fel ca mulți alți oameni cu suflet mare, care au strâns deja o sumă importantă, pentru tratamentul costisitor din Turcia.

Pentru cei care vor s-o ajute pe Gabriela Soroiu, publicăm mai jos conturile unde pot dona o sumă cât de mică: RO48 RZBR 0000 0600 1648 9335 lei sau RO78 RZBR 0000 0600 2127 3514 euro deschise pe numele SOROIU GABRIELA.

 

 

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul

Evenimente

IN ATENTIA ADOLESCENTILOR!Vrei sa fii voluntar in Parada de poveste a Crăciunului? IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI!

Articol scris de

Cautam voluntari adolescenti pentru Parada de Craciun pe care Casa de Cultura o organizeaza in data de 21 decembrie 2019, la ora 11.00. Veti defila, intr-un car alegoric de poveste, pentru a aduce magia sarbatorilor in Gaesti, alaturi de Mos Craciun si trasura lui fermecata si de personaje costumate. Pentru a va inscrie, trimiteti numele si numarul de telefon la adresa de mail culturagaesti@gmail.com sau lasati un comment cu DA la acest post si va contactam noi. Pentru detalii, sunati la numarul de telefon 0724549491.
Va asteptam in caravana bucuriei!

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...