Contactează-ne pe

Evenimente

Centura lui Iulian Marinescu a fost adjudecată! Gabriela Soroiu primește banii pentru tratament!

Publicat în data de

- 1.971 vizualizări

Iulian Marinescu este elev la Colegiul Naţional “Vladimir Streinu” şi și-a scos la licitație CENTURA MONDIALĂ WKF-Kickboxing, obținută în anul 2016 în Italia-Andria, pentru a o ajuta pe Gabriela Soroiu, bolnavă de cancer, pentru un tratament la o clinică din Turcia. Cel care a câştigat centura campionului este nimeni altul decât mărinimosul Cosmin Voevodschi, tânărul care a ajutat, cu donații importante Spitalul   Găești, Clinica de Recuperare de la Gura Ocniţei, Asociaţia Comunitară Găeşti, dar pentru a enumera faptele lui bune, ne-ar trebui câteva pagini numai pe acest  subiect.

În urma licitației, Cosmin Voevodschi a devenit noul proprietar al centurii, pentru 4.000 de lei. Inițial câștigase licitația pentru 2.500 de lei, dar a considerat că este prea puțin și a mărit suma, pentru tratamentul Gabrielei. Pentru centura câştigată prin ani de muncă, centură care are o valoare sufletească inestimabilă, Iulian a pornit licitația de la 500 de lei.

Gabriela Soroiu se luptă cu boala de 3 ani, iar până acum nu a cerut ajutorul nimănui. A cheltuit doar din resursele familiei. Acum, aceste resurse s-au terminat și are nevoie de ajutorul nostru! Are o fetiță de 4 anișori care o așteaptă acasă. Femeia se află acum la o Clinica Anadolu, din Turcia. În urma investigațiilor, a primit un tratament (chimioterapie) cu pastile, a făcut 8 cure, iar nodulul este în regresie, de la 18 mm, la 12 mm. Pentru a scăpa cu viață și pentru a-și putea crește fetița, Gabriela trebuie să facă în continuare acest tratament, care este destul de scump.

Campionul Iulian Marinescu şi antrenorul său, inimosul Nicu Dragne au sărit în ajutorul Gabrielei, la fel ca mulți alți oameni cu suflet mare, care au strâns deja o sumă importantă, pentru tratamentul costisitor din Turcia.

Pentru cei care vor s-o ajute pe Gabriela Soroiu, publicăm mai jos conturile unde pot dona o sumă cât de mică: RO48 RZBR 0000 0600 1648 9335 lei sau RO78 RZBR 0000 0600 2127 3514 euro deschise pe numele SOROIU GABRIELA.

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Evenimente

Captură majora a polițiștilor gaesteni! AFLĂ UNDE AU DESCINS MASCAȚII ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Video!

Articol scris de

„În această dimineață, polițiștii din Găești, sprijiniți de colegii de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, descind la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale.

 La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design