Contactează-ne pe

Evenimente

PANICĂ LA ULIESTI! Ce nenorocire se putea întâmpla cu Pădurea Caineanca!

Publicat în data de

- 1.854 vizualizări

Zeci de oameni s-au mobilizat, in această după-amiază, pentru a salva padurea Caineanca, situata intre Hanu lui Pala și Croitori. Niște iresponsabili au dat foc vegetației uscate si nu mult a lipsit sa se aprinda copacii si sa se întâmple o nenorocire nemaivăzuta in zona. Focul s-a intins rapid la lastaris, maracinis si vegetatia uscata, punand pe jar autoritarile.

Primii care s-au mobilizat au fost pompierii de la Visina. Ei au intervenit cu apa si spuma, fiind ajutati de zeci de sateni, dar si de serviciile de voluntari din Uliesti. Dupa ore de muncă, flacarile au fost stinse, iar incendiul se afla sub control. Campaniile de informare, dar si exemplele negative ale altora nu par a-i impresiona pe agricultorii care continuă să-și igienizeze terenurile prin ardere. Ei sunt un adevărat pericol atat pentru ei înșiși, dar si pentru alții si probabil doar o campanie dura de amenzi ii va potoli. Incendiu puternic a fost si in Scheiu de Sus. Au ars 15.000 mp de vegetatie, dar si pomi fructiferi dintr-o livada. Pentru a stinge flacarile, a intervenit un echipaj al ISU Găeşti.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------