Contactează-ne pe

Evenimente

CRÂNGURILE: Primarul Costin Barbu este mândru de această achiziţie! AŞTEAPTĂ IARNA FĂRĂ EMOŢII!

Publicat în data de

- 2.293 vizualizări

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crângurile a fost dotat, de curând, cu un utilaj indispensabil intervenţiei rapide în caz de calamităţi naturale sau de probleme cauzate de vreme. Este vorba despre un tractor dotat cu retroexcavator şi lamă de deszăpezire, proiect finanțat prin Măsura 6/6B ”Infrastructura locală și socială”, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Asociației G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest, prin intermediul AFIR- Submăsura 19.2 – Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală, de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR)-Europa investește în zonele rurale, implementat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014‐2020, Măsura 19 – Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER.

„Implementarea proiectului este de mare importanță pentru îmbunătățirea situației existente în ceea ce privește buna funcționare serviciilor din comuna Crângurile, în ceea ce privește asigurarea acționării eficiente în cazuri de urgență, în cazuri de necesitate, contribuind la menținerea în bune condiții de siguranță a căilor de acces din comună, facilitând populației desfășurarea normală a activităților economice și sociale, și totodată, desfășurarea unui trafic rutier în condiții siguranță atât locuitorilor comunei, cât și a celor care tranzitează localitatea”, a declarat primarul Costin Barbu.

Edilul a menţionat, de asemenea, că urmează şi alte proiecte importante pentru comună, care sunt acum în lucru.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------