Contactează-ne pe

Evenimente

Ajutaţi această mamă să-şi vadă copilul crescând! GABRIELA SOROIU SE LUPTĂ DE 3 ANI CU CANCERUL ŞI A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR! Donaţiile noastre îi pot salva viaţa!

Publicat în data de

- 3.633 vizualizări

Gabriela Soroiu se lupta cu boala de 3 ani, iar pana acum nu a cerut ajutorul nimanui, cheltuind din resursele familiei. Acum acestea s-au terminat și are nevoie de ajutorul nostru! Are o fetița de 4 anișori care o asteapta acasa .

„Coşmarul meu a început acum 3 ani! După naşterea fetiţei mele, în urma întreruperii alaptarii, am descoperit un nodul la sânul drept. Am făcut tot felul de investigaţii şi am plecat la Bucureşti. Am fost operată la IOB în august 2016, diagnostic: un carcinom ductal invaziv(CANCER).

Am trecut prin chinurile chimioterapiei (18 ședințe) ale radioterapiei(25 de ședințe) urmând tratamentul hormonal. (credeam ca sunt pe ‘linia de plutire’…)Un an mai târziu, 2018, am descoperit un nou nodul(la ficat) care la investigaţii a indicat recidivă. O nouă operaţie la Bucureşti (Institutul Clinic Fundeni) şi 12 cure de chimioterapie au fost aplicate de medici. Din păcate, tratamentul aplicat după operația de la ficat nu a fost eficient. Analizele care au ieșit din ce în ce mai rău și rezultatul RMN-ului mi-au confirmat faptul ca nu-mi merge tratamentul, apărând o alta formațiune într-un alt segment al ficatului. Prin bunăvoința domnului primar, Radu Nicolae Georgescu, am ajuns în Turcia, la Clinica Anadolu! În urma investigațiilor am primit un tratament (chimioterapie) sub forma de pastile, am făcut 8 cure, nodulul fiind în regresie de la 18mm la 12mm. Slava Domnului, sunt pe mâini bune însă din păcate pentru mine tratamentul este destul de scump. Am folosit în tot acest timp resursele financiare ale familiei, însă acestea sunt pe terminate. La ultimul control(20.09), pentru a distruge acea formațiune tumorala,mi s-a recomandat Radioterapie Cyberknife care este destul de scumpa.
Apelez la bunăvoința dumneavoastră, celor care doresc sa dea o mana de ajutor, pot sa depuna o suma cat de mica in contul RO48 RZBR 0000 0600 1648 9335 lei sau RO78 RZBR 0000 0600 2127 3514 euro deschise pe numele meu, SOROIU GABRIELA.  Va mulțumesc!”

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Femeia rănită în Găeşti, pe trecerea de pietoni, este în stare gravă!

Articol scris de

Femeia în vârstă de 77 de ani, care a fost lovita pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central din Găești, este in stare gravă. Ea a fost trimisă de urgență la un spital din București, cu multiple fracturi cervicale. Reamintim ca ieri seara, un șofer gaestean in varsta de 50 de ani nu i-ar fi acordat prioritate de trecere femeii, in timp ce aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni. Polițiștii au intocmit in cauza un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporală din culpă.

 

Citește articolul

Evenimente

Ultima oră: SE MENȚINE UNITATEA PRIMIRI URGENȚE A SPITALULUI GĂEȘTI! Primarul Grigore Gheorghe solicită Ministerului revenirea la situația anterioară!

Articol scris de

Spitalul din Găești va păstra Unitatea de Primiri Urgențe și cabinetul TBC. Decizia a fost luată de managerul Laurențiu Belușică și primarul Grigore Gheorghe, cu acordul Direcției de Sănătate Publică.

Unitatea Primiri Urgențe este unul dintre cele mai importante compartimente ale Spitalului Orășenesc Găești și va fi deservită de personal medical care nu va intra în contact cu medicii, asistentele și infirmierele care vor lucra pe secțiile COVID. Efortul este unul uriaș, dar extrem de necesar pentru cei aproximativ 80.000 de oameni din întreaga zonă care, altfel, ar fi rămas fără asistență medicală de urgență.

Dr. Laurențiu Belușică a precizat – pentru Cronica de Găești – că ambulatoriul nu poate fi menținut, întrucât nu există personal suficient. ”Principalul meu obiectiv este ca medicii, asistentele și infirmierele să nu se infecteze. Timpul pe care îl avem la dispoziție să creăm proceduri și circuite este foarte scurt, dar nu vom lăsa oamenii fără primul ajutor aici, la Găești. Vom prelua urgențele, le vom stabiliza, dar nu le vom putea interna. DSP este de acord. Este tot ceea ce putem face la acest moment, în condițiile în care nu am fost anunțați și nici consultați în legătură cu transformarea Spitalului Găești în spital COVID”.

Atât edilul Grigore Gheorghe, cât și managerul Laurențiu Belușică s-au trezit peste noapte cu Ordinul din Monitorul Oficial, prin care li s-a rechiziționat spitalul, fără a fi consultați, fără a fi întrebați, fără a se face o analiză asupra situației dramatice în care sunt lăsați pacienții. Au avut foarte puțin timp să reacționeze și să se reorganizeze, dar cu toate acestea au găsit soluții să mențină UPU în picioare.

”Ne confruntăm cu o situație fără precedent și, având în vedere că întotdeauna am fost sincer cu dumneavoastră și v-am împărtășit aici toate acțiunile și deciziile, am ales să comunic în continuare deschis și să păstrăm dialogul.
Sunt în măsură să vă informez că am reușit să păstrăm Unitatea de Primiri Urgențe și cabinetul TBC ale Spitalului Găești, cu personal medical separat. Nu lăsăm oamenii fără sprijin, chiar dacă efortul este unul uriaș, iar problema circuitelor epidemiologice separate este încă în picioare. Între timp, atât cât pot, în calitatea mea de primar, voi face demersuri și presiuni pentru modificarea ordinului care transformă Spitalul Găești în spital COVID. Nu am certitudinea că voi avea și succes și nu vreau să creez așteptări, însă ceea ce ține de noi, vreau să aveți certitudinea că facem și vom face.
În data de 9 iulie, atât eu, cât și managerul Spitalului Găești, dr. chirurg Laurențiu Belușică, ne-am trezit cu un Ordin de Ministru publicat în Monitorul Oficial, prin care efectiv spitalul din orașul nostru a fost RECHIZIȚIONAT și transformat în spital COVID.

Nici eu și nici personalul spitalului nu am știut că se pregătește această decizie. Am fost luați prin surprindere, cei de la DSP Dâmbovița au trecut peste noi, au făcut propunerea direct la Minister, iar ceea ce este și mai îngrijorător este că nu s-a făcut, în prealabil, nicio analiză asupra situației pacienților.
Observ că situația este speculată politic, lucru care pur și simplu mă bulversează, în aceste momente. În timp ce discutăm despre viață și moarte, unora le arde de funcții politice și de alegeri. Vreau să știți că sunt mulți cei care nu vă vor binele, sunt mulți cei care împrăștie, în aceste zile, minciuni și manipulări de dragul puterii și cărora pur și simplu nu le pasă de dumneavoastră, pentru că – de fapt – nu le-a păsat niciodată. În ceea ce mă privește, nu am nimic de ascuns. Trăiesc de o viață în această comunitate, pe cei mai mulți vă cunosc personal și cred că până acum ați înțeles că nici nu vă mint, nici nu-mi bat joc de dumneavoastră și nici nu am interese ascunse. Vreau să înțelegeți corect ceea ce v-am transmis și – așa cum am spus și mai sus – să păstrăm deschis dialogul. Vă țin la curent cu toate deciziile”, a scris, pe Facebook, primarul Grigore Gheorghe.

Citește articolul