Contactează-ne pe

Evenimente

Ajutaţi această mamă să-şi vadă copilul crescând! GABRIELA SOROIU SE LUPTĂ DE 3 ANI CU CANCERUL ŞI A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR! Donaţiile noastre îi pot salva viaţa!

Publicat în data de

- 3.545 vizualizări

Gabriela Soroiu se lupta cu boala de 3 ani, iar pana acum nu a cerut ajutorul nimanui, cheltuind din resursele familiei. Acum acestea s-au terminat și are nevoie de ajutorul nostru! Are o fetița de 4 anișori care o asteapta acasa .

„Coşmarul meu a început acum 3 ani! După naşterea fetiţei mele, în urma întreruperii alaptarii, am descoperit un nodul la sânul drept. Am făcut tot felul de investigaţii şi am plecat la Bucureşti. Am fost operată la IOB în august 2016, diagnostic: un carcinom ductal invaziv(CANCER).

Am trecut prin chinurile chimioterapiei (18 ședințe) ale radioterapiei(25 de ședințe) urmând tratamentul hormonal. (credeam ca sunt pe ‘linia de plutire’…)Un an mai târziu, 2018, am descoperit un nou nodul(la ficat) care la investigaţii a indicat recidivă. O nouă operaţie la Bucureşti (Institutul Clinic Fundeni) şi 12 cure de chimioterapie au fost aplicate de medici. Din păcate, tratamentul aplicat după operația de la ficat nu a fost eficient. Analizele care au ieșit din ce în ce mai rău și rezultatul RMN-ului mi-au confirmat faptul ca nu-mi merge tratamentul, apărând o alta formațiune într-un alt segment al ficatului. Prin bunăvoința domnului primar, Radu Nicolae Georgescu, am ajuns în Turcia, la Clinica Anadolu! În urma investigațiilor am primit un tratament (chimioterapie) sub forma de pastile, am făcut 8 cure, nodulul fiind în regresie de la 18mm la 12mm. Slava Domnului, sunt pe mâini bune însă din păcate pentru mine tratamentul este destul de scump. Am folosit în tot acest timp resursele financiare ale familiei, însă acestea sunt pe terminate. La ultimul control(20.09), pentru a distruge acea formațiune tumorala,mi s-a recomandat Radioterapie Cyberknife care este destul de scumpa.
Apelez la bunăvoința dumneavoastră, celor care doresc sa dea o mana de ajutor, pot sa depuna o suma cat de mica in contul RO48 RZBR 0000 0600 1648 9335 lei sau RO78 RZBR 0000 0600 2127 3514 euro deschise pe numele meu, SOROIU GABRIELA.  Va mulțumesc!”

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...