Contactează-ne pe

Evenimente

EROUL DE LA GURA FOII VA FI ÎNMORMÂNTAT MÂINE! Silviu Iosif lasă în urmă o familie sfâşiată de durere!

Publicat în data de

- 5.569 vizualizări

Şi-a sacrificat viaţa pentru a salva de la înec doi copii, iar copiii lui vor creşte fără tată! Silviu Iosif, eroul în vârstă de 32 de ani, care a murit în timp ce  scotea din marea învolburată doi copilaşi nesupravegheaţi, a fost adus acasă, la Gura Foii. Tânărul se afla la Olimp, la Şcoala de vară a partidului Pro România, împreună cu soţia sa. Fără să stea prea mult pe gânduri, a sărit în ajutorul micuţilor, văzându-i de pe plajă, însă el nu a mai putut fi salvat. Trupul lui fără viaţă a fost găsit ieri dimineaţă, iar acum familia se pregăteşte de înmormântare.

Silviu era un bărbat respectat, curajos, avea doi copii minunaţi şi o soţie care vor rămâne cu întrebări şi durere în suflet pentru toată viaţa.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul