Contactează-ne pe

Evenimente

Trupul militarului găsit spânzurat la Boteni, adus câteva minute şi în Găeşti! DRAMA TÂNĂRULUI ESTE CUTREMURĂTOARE!

Publicat în data de

- 10.724 vizualizări

Trupul tânărului militar, găsit spânzurat la unitatea din Boteni, a fost adus la Găeşti, iar apoi a fost depus la Vişina, unde urmează să aibă loc înmormântarea. Preţ de câteva minute, vecinii şi cei care l-au cunoscut în oraş au putut să-i aducă un ultim omagiu.

Stelian Boerescu părea să aibă o viaţă perfectă. Avea în faţă o carieră militară, era căsătorit de 4 ani şi locuia în Găeşti. Totul s-a năruit însă atunci când soţia l-a părăsit. Nu a mai fost capabil să găsească o soluţie şi şi-a pus capăt zilelor.

Familia este zdrobită de durere, cu atât mai mult cu cât sora lui Stelian a murit, în mod tragic, acum câţiva ani. Părinţilor li s-a făcut rău când au ajuns la Vişina şi a fost nevoie de intervenţia Ambulanţei.

Înmormântarea va avea loc mâine, 3 septembrie, la ora 12.00, la Biserica Oborani.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul