Contactează-ne pe

Evenimente

Adrian Turcu nu mai este directorul Şcolii „Şerban Cioculescu”! AFLĂ AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT!

Publicat în data de

- 4.776 vizualizări

De aproximativ o săptămână, Adrian Turcu nu mai este director al Şcolii „Şerban Cioculescu”, după ce şi-a dat demisia din această funcţie. Renumitul profesor de matematică, a declarat, pentru Cronica de Găeşti: „A fost decizia mea şi consider că în 4 ani, cât am fost director, mi-am îndeplinit misiunea pe care am avut-o faţă de elevi, colegi şi părinţi. Abia aştept să-mi continuu activitatea la catedră”.

Director interimar a fost numită Mihai Dumitra (Milica), profesor de franceză, iar adjunct este în continuare Oana Bauer. Milica Mihai a mai condus unitatea şcolară, înainte de Adrian Turcu, ea fiind propunerea PSD de atunci şi de acum pentru funcţie.

Aşa cum a precizat, Adrian Turcu va continua să predea în cadrul şcolii, concentrându-se exclusiv pe activitatea didactică. Niciunul dintre zvonurile calomnioase la adresa lui, lansate în spaţiul public, nu se confirmă. Motivul demisiei este oboseala acumulată de-a lungul anilor şi dorinţa de a preda, în loc de a se ocupa de treburi administrative. Probabil că la Şcoala „Şerban Cioculescu” va fi organizat, în curând, concurs pentru ocuparea funcţiei de director.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul