Contactează-ne pe

Evenimente

POLIŢIA GĂEŞTI: „Bărbatul care a sedus-o pe fiica minoră a concubinei sale, 30 de zile după gratii”! DECIZIA INCREDIBILĂ A MAMEI!

Publicat în data de

- 4.727 vizualizări

Bărbatul de 34 de ani, din Găeşti, care a sedus-o pe fiica de 17 ani a concubinei sale, a fost arestat pentru 30 de zile pentru act sexual cu un minor, în formă agravantă. Individul o creşte de la câţiva ani pe adolescenta cu care acum susţine că trăieşte o poveste de dragoste fierbinte. Surse din anchetă ne-au declarat că tânăra susţine că-l iubeşte şi că doreşte să se căsătorească cu el. De altfel, relaţia celor doi ar fi fost chiar publică, vecinii văzându-i de multe ori plimbându-se de mână şi sărutându-se.

Magistraţii găeşteni au fost fermi în acest caz şi l-au trimis 30 de zile după gratii pe bărbat. Dosarul întocmit de poliţiştii găeşteni cuprinde probe de nezdruncinat în acest caz care a oripilat oraşul. „Având în vedere sesizarea la nivelul Poliţiei oraşului Găeşti, a fost întocmit un dosar penal în care au fost efectuate cercetări, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti. În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului şi Judecătoriei Găeşti cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă agravantă. Judecătoria Găeşti a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, ne-a declarat cms. şef Alexandru Iorga, comandantul Poliţiei Găeşti.

Mama adolescentei a precizat, pentru Cronica de Găeşti, că doreşte ca fata ei să-şi continue studiile liceale şi universitare, motiv pentru care a luat decizia să îşi dea consimţământul pentru căsătoria celor doi şi chiar să-i sprijine, la început de drum. Condiţia e una singură: tânăra să nu renunţe la şcoală, pentru că are rezultate foarte bune la învăţătură.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul