Contactează-ne pe

Noutăți

Sfaturi de achizitie termopane rehau

Publicat în data de

- 266 vizualizări

Instalarea sau inlocuirea ferestrelor existente presupune o actiune importanta si veti gasi  pe piata mai multe companii dornice sa va faca o oferta. Acest lucru poate fi in avantajul dumneavoastra, dar inainte de a lua o decizie, este recomandat sa tineti cont de cateva lucruri.

Mai jos veti gasi o colectie de sfaturi si memento-uri despre termopane din aluminiu sau lemn pentru a va ajuta sa maximizati beneficiile.

 • Aduceti in discutie toate detaliile despre functionalitatea ferestrelor dumneavoastra. Cu cat ferestrele sunt mai complexe, cu atat pretul va fi mai mare. Aveti grija sa nu optati pentru cel mai mic pret si sa aflati mai tarziu ca aceea nu este investitia pe care v-ati fi asteptat sa o faceti, din cauza limitarilor de functionalitate.
 • O idee buna este sa clarificati caracteristicile de securitate ale ferestrelor si costul oricaror upgrade-uri. De obicei, nu este scump sa faceti upgrade-uri si puteti afla ca merita.
 • Intrebati furnizorul despre caracteristicile de evacuare pentru ca el va poate sfatui in acest sens. Pentru o evacuare usoara se pot monta balamale speciale, dar in general acestea nu sunt prevazute in oferta standard.
 • Atunci cand trebuie sa alegeti din mai multe stiluri, merita sa priviti proprietatile similare din zona dumneavoastra pentru a vedea ce arata mai bine. Alegeti in mod ideal un stil in concordanta cu aspectul proprietatii dumneavoastra si cu orice lucrare de termopane existenta.
 • Nu exista foarte multe sfaturi despre intretinerea gemurilor termopan, pentru ca acestea sunt in general usor de intretinut. Este recomandat sa stergeti cadrele ferestrelor termopan cu o carpa umeda si un detergent usor. Faceti acest lucru ocazional. Nu uitati sa ungeti si balamalele atunci cand este necesar.
 • Da, geamurile termopane sunt un izolator excelent si va pot ajuta sa reduceti facturile la incalzire. Dar, geamurile nu se vor plati singure, cel putin nu pentru o perioada foarte lunga. Este inadmisibil sa inlocuiti ferestrele doar din acest motiv. Prin urmare, analizati optiunile pe care le aveti.
 • Geamurile termopane sunt excelente pentru reducerea zgomotului exterior. Totusi, daca acesta este singurul motiv pentru care doriti sa instalati ferestre noi, retineti ca geamurile secundare sunt considerare cel mai bun reductor de zgomot.
 • Cand comparati mai multe oferte pentru geam termopan asigurati-va ca intrebati cand va avea loc lucrarea. Incercati sa obtineti un termen estimativ de livrare si de finalizare al proiectului.
 • Veti primi garantie pentru geamurile termopan si daca da, ce acopera aceasta garantie si pentru cat timp?

Geamurile termopan va pot ajuta sa economisiti bani, sa imbunatatiti valoarea casei si sa reduceti punctele fierbinti si reci din casa.

Dar daca vreti sa investiti in ferestre termopan noi, trebuie sa stiti sa faceti cea mai buna alegere, sa obtineti maximum beneficiilor.

La rehau-termopane.ro gasiti cele mai bune oferte pentru ferestre termopane, avand cadrul din lemn sau aluminiu. Garantia oferita este de 10 ani si puteti primi consultanta gratuita in alegerea celor mai bune solutii de geamuri termopane pentru casa ori apartamentul dumneavoastra.  rehau-termopane.ro se adreseaza clientilor din Bucuresti, produce si distribuie ferestre termopane de mai multi ani. Pentru preturi termopane rehau sunati la numarul  0733.73.78.73

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Educație și cultură

Ansamblul folcloric „Sânzienele”, ambasadorul Găeştiului în Grecia! DANSATOARELE CASEI DE CULTURĂ AU FĂCUT FURORI LA UN MARE FESTIVAL DE FOLCLOR!

Articol scris de

Ansamblul Folcloric „Sânzienele” al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” s-a întors de la Festivalul de Dans Paralia- Grecia şi a reprezentat timp de  5 zile oraşul Găeşti.  Peste 600 de dansatori din Grecia, Bulgaria, Slovenia, Polonia, Ungaria, Lituania şi România au oferit  spectacole de neuitat.

Evenimentul din Grecia a fost organizat de Organizația Internațională Multiculturală a Festivalurilor Folclorice, în parteneriat cu Asociația Europeană a Festivalurilor Folclorice și a inclus o paradă a portului popular, spectacole folclorice și seri culinare internaționale. A fost, cu alte cuvinte, o sărbătoare a folclorului la care Găeştiul și-a adus contribuția prin minunatul Ansamblu Folcloric „Sânzienele” condus de instructorii coregrafi Nicolae şi Tia Ene

Dansatoarele noastre au evoluat la Olympic Beach şi la Paralia şi au fost recompensate cu un certificat de participare şi o diplomă.

„A fost o experienţă interesantă, <<Sânzienele>> au deja numeroase concursuri internaţionale si festivaluri câştigate. Am onorat invitaţia MIOFF Festival, am dat spectacole pentru numeroşii turişti străini, care au aplaudat frenetic suitele prezentate de noi”, a declarat prof. Tia Ene pentru Cronica de Găeşti.

 

Citește articolul

Evenimente

ULIEŞTI: Primarul care îşi reconstruieşte de la zero comuna! UITE CE A REUŞIT ÎN DOAR CÂŢIVA ANI!

Articol scris de

A preluat primăria comunei Ulieşti  cu şcoli şi grădiniţe nereabilitate  din anii comunismului, cu uliţe prafuite prin toate satele şi datorii imense la taxa de habitat. Nu avea habar de administraţie, dar îşi dorea ceva bun pentru comuna în care locuia şi şi-a propus să înveţe şi să scoată Ulieştiul la lumină. În primii doi ani a întocmit proiecte, a alergat pe la ministere cu  căciula în mână, iar acum au început să vină şi rezultatele. Aceasta este povestea primarului Iulian Costache de la Ulieşti, care a început de la zero reconstrucţia localităţii.

 Grădiniţa de la Hanu lui Pală a fost dărâmată şi reconstruită de la temelie, întrucât nu putea fi reabilitată din cauza stării avansate de degradare.

 

Grădiniţele de la Jugureni şi Croitori au fost însă modernizate, iar toate arată acum impecabil.

Primarul Iulian Costache şi-a dorit drumuri mai bune pentru concetăţenii săi. Astfel, a reuşit, până la acest moment, să toarne 9 kilometri de asfalt pe uliţele din Stavropolia, Jugureni, Mănăstioara, Ulieşti şi Hanul lui Pală.

În comună se construieşte şi o creşă nouă. Lucrarea a ajuns deja la acoperiş, iar edilul speră ca anul viitor bebeluşii să poată fi îngrijiţi aici în cele mai bune condiţii.

Iulian Costache mai are un proiect mare în derulare. Este vorba despre construirea unei grădiniţe noi în Ulieşti, proiect care are deja finanţare, lucrările urmând să înceapă în aproximativ o lună.

Banii au venit de la Ministerul Dezvoltării, iar primarul şi echipa lui au scris proiecte bune, s-au implicat şi, iată, au reuşit.

Mai trebuie spus că, pentru prima dată în trei decenii, comuna Ulieşti are iluminat public în toate satele şi pe toate uliţele. Oamenilor nu le mai este frică să meargă noaptea pe drum şi sunt cu adevărat mulţumiţi de acest serviciu care îi aduce şi pe ei în rândul lumii. De asemenea, nu putem uita proiectul cadastrării gratuite, care a fost realizat 80% şi care va continua până când fiecare proprietate va fi înregistrată corespunzător.

Acestea sunt cele mai mari investiţii în Ulieşti din ultimii ani, iar edilul ne-a dezvăluit că urmează şi alte surprize pentru comunitatea sa, despre care vom relata la timpul potrivit.

 

 

 

Citește articolul

Anunțuri

ANUNŢ! „Grădiniţa outdoor-un vis devenit realitate”

Articol scris de

Grădiniţa cu Program Prelungit „Inocenţa”-Găeşti  anunţă cȃştigarea proiectului Erasmus +, Acţiunea Cheie 1- Proiecte de mobilitate ȋn domeniul educaţiei şcolare, „Grădiniţa outdoor-un vis devenit realitate”.

 • Cod referinţă proiect : 2019-1-RO01-KA101-062967
 • Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+
 • Buget aprobat: 9640 Euro
 • Perioada de desfaşurare: 01 septembrie 2019 – 28 februarie 2021
 • Scopul proiectului “Gradiniţa outdoor – un vis devenit realitate”  ȋl reprezintă ȋmbunătaţirea procesului instructiv-educativ din grădiniţă prin regȃndirea demersului educaţional bazat pe activităţi de tip outdoor şi strategii de ȋnvăţare creative ȋn vederea creşterii motivaţiei pentru ȋnvăţare a copiilor şi dezvoltarea relaţiilor parterilor educaţionali direcţi şi indirecţi (copil-copil, educator-copil, copil-părinte, educator-părinte);
 • Obiectivele proiectului sunt:

O1.Abilitarea a 4 cadre didactice în promovarea unui management eficient în ceea ce privește elaborarea și implementarea unei politici de învățare creative şi de tip outoor la nivelul grădiniţei pȃna pe 28.02.2021;

O2.Creşterea cu 25% a numarului de activităţi de tip outdoor de calitate şi a celor bazate pe metodele creative,  ȋn vederea dezvoltării motivaţiei pentru ȋnvaţare a cel puţin 5 grupe de copii  pe parcursul perioadei Septembrie 2019- Februarie 2021;

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design