Contactează-ne pe

Evenimente

PETREŞTI: Şcoala „Ghergheşti” va începe anul şcolar la standarde europene! MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE PROIECTUL DE REABILITARE A FOST BLOCAT TIMP DE 3 LUNI!

Publicat în data de

- 582 vizualizări

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea anului şcolar, Primăria Petreşti a primit „verde” pentru a începe lucrările la Şcoala Generală Ghergheşti. Proiectul a fost blocat din cauza birocraţiei, iar administraţia locală a fost pusă în situaţia incredibilă de a se mobiliza pe ultima sută de metri. Cu toate acestea, primarul este optimist că noul an şcolar va începe în condiţii impecabile:

„Am reinceput in forta lucrarile de reabilitare Scoala Generala Gherghesti. Va reamintim ca a fost 3 luni blocat proiectul pentru banalele avize.
Chiar si cu „micile obstructii”, tot vom finaliza. Vom avea inca o scoala la standarde europene la Petresti”, a declarat primarul Andrei Daniel Lucian.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul