Contactează-ne pe

Evenimente

POVESTE EMOȚIONANTĂ ÎN VIȘINA: Doi copii mici, părăsiți de mamă, se zbat în lipsuri mari! AFLĂ AICI CUM POȚI SĂ-I AJUȚI!

- 4.373 vizualizări

Doi copii, de 2,5 și 7 ani, din Vișina, au nevoie de ajutor. Crescuți doar de tată, după ce mama i- părăsit, micuții se confruntă cu o grămadă de lipsuri materiale. Preotul din sat, Cătălin Ciobanu este primul care le-a sărit în ajutor. Din puținul lui și al enoriașilor săi, se îngrijește ca acestor copilași să le ajungă ceva bun pe masă sau sa aiba cu ce se imbraca. Si vecinii il ajută pe tatăl singur sa-şi crească micuţii. Unii chiar vin si le fac baie sau le aduc de mâncare.

Bărbatul lucrează acum sa-si renoveze casa, ca sa le poată oferi celor mici condiții mai bune de viață. O parte dintre materiale le-a primit tot din mila preotului Cătălin Ciobanu si al oamenilor cu suflet. Mai are însă mult pana când sa termine lucrările. Băiatul cel mare pleacă in toamnă la şcoală si are nevoie de îmbracăminte, încălţăminte, caiete si rechizite. Toate acestea sunt însă mult prea scumpe pentru veniturile de subzistență ale tatălui.  Familiei i-ar prinde bine și ceva mobila, mai ales un şifonier în care să-și tina lucrurile.

Persoanele cu suflet mare pot sa ajute această familie amarata din Vișina, donând haine, încălțăminte si alte bunuri care le prisosesc si de care oamenii aceștia au mare nevoie. Fetita  (2 ani si 5 luni) poartă numarul 20 la încălțăminte, iar baieţelul (7 ani) – 33. Puteți să le dați orice, alimente, mobila, imbracaminte sau materiale de construcție. Va vor fi recunoscători și îi veți ajuta pe copii, in acest fel, sa ramana lângă tatăl lor pe care îl iubesc foarte mult.

Tatăl nu are telefon, dar poate fi găsit la următoarea adresă: Matei Gheorghe (Gică) , Str. Oborani, nr.20, Vişina, comuna Vişina, jud. Dâmboviţa.


Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 


Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.


Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.


Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design