Contactează-ne pe

Noutăți

Priveghi cu lăutari pentru tânărul mort în accidentul de la Gura Foii!

Publicat în data de

- 9.351 vizualizări

Jale mare la căpătâiul tânărului Robert Dumitru zis Coipan din comuna Crângurile, care a murit luni, într-un tragic accident petrecut în Gura Foii. Bărbatul avea 31 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Prietenii şi rudele s-au adunat în curtea lui, acolo unde au adus şi lăutari care interpretează cântece de înmormântare.

Bărbatul făcea parte dintr-un cunoscut clan din zonă. Luni dimineaţa, venea dinspre Găeşti, cu viteză mare, atunci când şoferul unui Matiz i-a ieşit în faţă, dintr-o intersecţie. Bărbatul nu a mai putut controla bolidul, care s-a izbit violent de doi copaci. Cu el în maşină mai era şi o altă persoană, care de asemenea a decedat.

Înmormântarea lui Robert Dumitru zis Coipan va avea loc sâmbătă.

A circulat zvonul că şoferul Matizului s-ar fi spânzurat, de teama ameninţărilor pe care le-a primit din partea familiei tânărului mort.

Informaţia însă nu este confirmată oficial.

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul