Contactează-ne pe

Noutăți

MICUŢII FOTBALIŞTI DE LA PROGRESUL GĂEŞTI AU CÂŞTIGAT TURNEUL DE PE NATIONAL ARENA! Vezi aici rezultatele!

Publicat în data de

- 1.123 vizualizări

ACS Progresul Găești, clubul de fotbal de copii și juniori, a participat zilele acestea la un turneu de fotbal găzduit pe National Arena. Deși s-a prezentat cu grupa cea mai mică de vârstă, antrenorul acestora, Sorin Marin, s-a declarat foarte mulțumit de rezultat, puștii lui din grupa 2013 terminând pe primul loc competiția in ciuda unor adversari mult mai titrați.

Cele 4 victorii și un egal au consfințit pentru micuții fotbaliști primul turneu câștigat din cariera lor, carieră pe care le-o dorim sa fie cât mai fructuoasă și fără accidentări.

Iată rezultatele:

Progresul Găești – Cautis Steaua Sudului 10-0

Progresul Găești – FC Urziceni 5-0

Progresul Găești – FC Rușanu București 3-1

Progresul Găești – Chelsea București Galben 1-1

Progresul Găești – Chelsea București Albastru 3-2

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul