in ,

Şefii Consiliului Judeţean, întâlnire cu managerii de top ai ARCTIC! AFLĂ AICI CE S-A DISCUTAT!

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, a primit vizita reprezentanților firmei Arctic, Murat Büyükerk, manager general, Hakan Salca, director de operațiuni, Baran Bülbül, director economic, Kemal Ozmen, manager financiar și Marian Șerban, directorul fabricii Beko din Thailanda.

Aceștia au dorit să mulțumească conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat în derularea celor două investiții de la Ulmi și Găești, adăugând că-și doresc să colaboreze și pe viitor cu administrația județeană și să continue să realizeze investiții noi în județul Dâmbovița.

Cu acest prilej, președintele CJD, Alexandru Oprea, i-a asigurat pe oaspeți de întreg sprijinul pe care autoritățile județene îl pot da, pentru buna desfășurarea a activității societății Arctic, pe care a catalogat-o ca fiind de o mare importanță pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița, prezentă și viitoare.

Alexandru Oprea a adus în atenția reprezentanților Arctic stadiul proiectului pentru realizarea investiției „Modernizare DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 largire la 4 benzi de circulatie si km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi” și, totodată, le-a vorbit despre cel mai mare proiect de infrastructură de transport al județului Dâmbovița, „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov”, investiție derulată din fonduri europene, care a primit avizul favorabil pentru proiectul tehnic la începutul acestei luni.

Președintele CJD le-a solicitat reprezentanților Arctic sprijinul pentru dotarea cu aparate de aer condiționat și frigidere a Secției de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței.

De asemenea, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a răspuns pozitiv invitației de a vizita cele două companii Arctic din județ, manifestându-și interesul pentru a vedea evoluția centrului din zona Ulmi, unde se construiește cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa Centrală și de Sud-Est.

 

Biroul Comunicare, relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comments

Lasă un răspuns