Contactează-ne pe

Noutăți

Strigătul de neputință al unui polițist cu mâinile legate: vrem legi și oameni competenți în fruntea MAI!

Publicat în data de

- 7.973 vizualizări

„Niciun polițist din România, atunci când ar fi auzit strigătul de ajutor al unui om nu ar fi ezitat să intervină, nu ar mai fi fost nevoie de nicio aprobare. Deci elimin din start această ipoteză! Așadar, eu, ca polițist, nu pot intra în curte la tine, cetățene, pentru că legea nu îmi permite decât în anumite circumstanțe, știi și tu, doar că acum e mai ușor să dai curs valului de răutate împotriva Poliției Române!

Dacă nu am indicii sigure că are sau a avut loc o infracțiune, nu pot pătrunde fără mandatul acela nenorocit de percheziție. Strigătul de ajutor al fetei elimina nevoia acelui act, așa că acum vă puteți da seama că nu a existat o mișcare sau o solicitare din partea Alexandrei, la momentul sosirii colegilor mei din Caracal la domiciliul monstrului care probabil a ucis fata și a ascuns urmele imediat după ce a descoperit că aceasta a sunat la 112! Și eu sunt furios, mă transpun în situația părinților și rudelor, trec prin multiple stări de durere, frustrare, amăgire, scârbă, dar haideți oameni buni, să filtrăm cu atenție orice informație și să ne îndreptăm atenția asupra acelora care au dat naștere acestor criminali și le-au creat toate condițiile să facă astfel de fapte!

Îm anul 2019 văd normal ca STS-ul să aibă tehnologia necesară astfel încât să nu jucăm ruleta rusească cu viața unei fete și să trimită poliţiștii la trei adrese diferite, toate greșite! În 2019 văd normal ca eu, omul legii, să pot intra în orice locuință, chiar pe raza a 3 kilometri, fără a fi privit ca un infractor care riscă dosar penal pentru violare de domiciliu, fără a avea nevoie de mandat de percheziție! Trăim în țara în care persoane cu diferite funcții importante în stat vin acum la televizor, să ceară pedepse mai mari… sunt aceiași oameni care se luptau să scape de pușcărie un infractor, care au eliberat pușcăriașii, ca măsură populistă atrăgătoare de voturi, care au dat drumul celor ce imediat după ce-au ieșit v-au tâlhărit, violat și ucis copiii, nepoții, celor care vă râd acum în față, chiar și nouă, polițiștilor! Cazul acesta reușește să ne scoată din starea „Las-o bă, ca merge asa”!

Un copil a murit în chinuri groaznice, din cauza acestei mentalităţi  și nimic nu va mai schimba asta. Vina este pasată de la o instituție la alta! Eu m-am săturat de atâta incompetență! Vreau în fruntea MAI un om care să știe cu ce ne confruntăm noi, polițiștii, ce nevoi avem pentru a oferi românilor siguranță și încredere, nu ca slogan, ci ca realitate. Vreau ca legile să existe ca adevărate pârghii, nu să ne împiedice să acționăm împotriva infractorilor!”, a scris pe pagina sa de socializare poliţistul găeştean Sorin Mihalache.

Nu. Nu toți polițiștii sunt buni, dar nici toți polițiștii nu sunt răi. Ca în orice loc, societate sau instituție, există profesioniști și neprofesioniști, oameni experimentați și începători, oameni care-și asumă riscuri și alți oameni care sunt interesați doar de propriul interes. Atunci când cineva greșește, trebuie să plătească, inclusiv penal, dacă i se dovedește vinovăția. Dar greșelile unora nu pot fi puse pe seama tuturor. În rest, avem nevoie de suport legislativ mai bun și de oameni competenți. Iată cum gândește un polițist care vrea să-și facă meseria și să ajute oamenii.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

CARPATIK HOME & GARDEN, UN MAGAZIN PENTRU OAMENII GOSPODARI!

Articol scris de

Primavara aceasta vine cu  oferte foarte atractive in noul magazin Carpatik home & garden, deschis de curand in centrul orasului Gaesti, aproape de Piata agroalimentara.

Dam starul promotiei de primavara in 27 februarie ora 10, iar  primii 100 de clienti primesc CADOU un sistem  audio (doua boxe si  unitate centrala cu radio si CD) pentru cumparaturi  de mimim 99 lei.

Oferim clientilor nostri solutii foarte avantajoase si consiliere pentru achizitionarea  produselor  de calitate de la brandurile  consactrate; STIHL, MAKITA, BOSCH RURIS, OMAC, ROTAKT, YATO si multe altele.

Promotia cu reduceri mari  cuprinde o gama variata de produse pentru casa si gradina:

motocultoare pe benzina si diesel de la 7CP la 15 si 18CP cu toate accesriile, remorci, tractoare de 20 si 26CP cu toate accesoriile, motofierastaie, motocoase, masini de tuns gazonul, motopompe si pompe submersibile, masini de gaurit, compresoare, moara cu ciocanele, polizoare unghiulare, generatoare de curent, aparate de sudura si multe alte articole atat de necesare in fiecare gospodarie.

Avem oferte avantajoase si pentru clientii care doresc sa cumpere cu cardul de cumparaturi in 12 rate fara dobanda sau cu sistemul de creditare, atat pentru angajati, cat si pentru pensionari.

Va asteptam cu drag sa descoperiti ofertele din magazinul nostru!

Grabiti-va sa prindeti cadoul si alte surprize pe care le–am pregatit in aceasta promotie!

 

Citește articolul

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------