Contactează-ne pe

Noutăți

VIDEO!Atunci când ”solitar” devine ”solidar”! CE PROIECT MINUNAT A PUS ÎN PRACTICĂ PROMOȚIA 87 A LICEULUI ”DR.C. ANGELESCU”! Află în ce au transformat revederea de 32 de ani!

Publicat în data de

- 1.627 vizualizări

Revederea după 32 de ani a promoției 1987 a Liceului Tehnologic ”Dr.C. Angelescu” s-a transformat într-un moment impresionant, de inspirație și pentru alți mebri ai comunității noastre.

Foștii colegi s-au reunit la evenimentul ”Puterea unei litere”, unde au organizat o tombolă și o strângere de fonduri pentru o fostă colegă, aflată într-o situație de viață dificilă. Candy-bar-ul generos, tombolele, discursurile, toate au fost pline de emoție și încărcate de nevoia de a contribui, chiar și puțin, pentru îmbunătățirea vieții unui alt om.

”Am vrea, prin implicarea și acțiunea noastră, să putem schimba sensul cuvântului „solitar” în „solidar”. Facem acest demers considerând că societatea civilă trebuie să se implice mai mult în viața obștii. Vă subliniez caracterul nepolitizat al acestui eveniment. Nu vrem să atragem atenția spre o persoană anume. Vrem să arătăm puterea unui grup bine intenționat. Deasemenea, nu există sponsori. Toate premiile tombolei sunt donate de colegi, fiecare după posibilități. De ce vă scriu acest mesaj? Am înțeles că lucrați în media și ați putea face cunoscut acest proiect. Poate fi un start pentru alte generații. Ar fi minunat dacă la o revedere sau orice alt gen de manifestare s-ar aduce zâmbetul pe fața unui om care chiar nu-l mai găsește. Dacă mesajul nostru va fi cunoscut de o masă mai mare de oameni, dacă va fi un model, noi ne-am atins obiectivul”, ne-a spus Melania Vlaicu, una dintre organizatoarele acestui eveniment.

La acțiune a participat și viceprimarul orașului Găești, Ion Untărescu, un apropiat al Liceului Tehnologic ”Dr.C. Angelescu”.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------