Contactează-ne pe

Evenimente

”Nu vreau să mor!” STRIGĂT DISPERAT AL LUI NELUȚĂ PETRE CĂTRE OAMENII CU SUFLET! Ajutați un înger pe pământ să-și vadă copilul mare!

Publicat în data de

- 8.026 vizualizări

”Am stat într-o tensiune cumplită, ascuns în casă, în rugăciune și speranță”. Astfel își începe scrisoarea sfâșietoare către noi Neluță Petre, bărbatul pe care toată lumea îl cunoaște pentru implicarea extraordinară în campanii umanitare și în cauzele celor bolnavi și disperați. Boala cu care s-a luptat acum câțiva ani și de care spera că a scăpat definitiv a recidivat în forță, dându-i întreg universul peste cap. Crede că este o nouă încercare de la Dumnezeu, în care și-a pus toată nădejdea că va scăpa cu bine.

Neluță Petre trebuie să înceapă cât mai curând lupta cu cancerul de sânge și să facă un nou transplant de celule stem. Pentru aceasta însă, are nevoie de chimioterapie și de proceduri care-i vor provoca o lungă și grea suferință.

Luni, este așteptat la o clinică din Turcia, acolo unde medicii au pus la cale o strategie agresivă, dar costisitoare care să-i redea sănătatea.

”Nu vreau să mor. Nu este nimeni obligat să mă ajute, sunt conștient. Am pus în vânzare apartamentul în care locuiesc, mă agăț de orice lucru care poate să mă ajute. Când eu ajutam oamenii cu aceeași problemă ca și mine, niciodată nu m-am gândit să primesc ceva în schimb sau să ajung eu să am nevoie. Nimic nu este mai frumos ca Dumnezeu și-l rog să mă salveze de la moarte”, a mărturisit el, de pe patul suferinței.

Neluță Petre este un înger de om, a fost un colac de salvare pentru zeci de suflete deznădăjduite, un optimist și încrezător luptător pentru cauzele altora. Acum, suferința îi depășește puterea interioară și financiară și are nevoie de noi toți.

Chiar dacă va reuși în timp util să-și vândă apartamentul pentru a-și salva viața, suma nu-i va fi de ajuns. Are nevoie de noi și nu-i este nici ușor, nici la îndemână să ne ceară sprijinul financiar.

Cu toate acestea, își dorește să-și vadă copilul crescând, își dorește să fie lângă semenii lui, să reia acțiunile umanitare în sprijinul altora, să ofere încredere și speranță. Iar noi îl putem ajuta să învingă, pentru a doua oară, cancerul, oferind orice sumă în contul RO79 RZBR 0000 0600 1340 4565, deschis pe numele lui la Raiffeisen Bank, ION PETRE.   Neluță Petre merită să trăiască și va trăi dacă, alături de rugăciunile pe care le vom înălța pentru el, vom contribui, de data aceasta, pentru cauza lui.

 

 


Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Diferența de a fi om, nu doar angajat

Articol scris de

Vedeți omul aflat jos, lângă victima întinsă pe asfalt? Este pompier, și era în timpul liber, din cauza asta este îmbrăcat civil. Accidentul de motocicletă produs astăzi a fost în apropierea lui, și a ieșit să acorde primul ajutor până la sosirea echipajului. Spre deosebire de un politician care primește diurnă pentru orice deplasare dar care nu-ți răspunde măcar la o simplă întrebare motivând că „este in concediu” sau „in timpul lui liber” oamenii care lucrează la pompieri nu își permit să aibă timp liber. Nu pentru că nu pot, ci pentru că au făcut o alegere, și au ales să fie OAMENI și să-și ajute semenii indiferent de ora din zi sau din noapte. Pe pompieri n-o să-i auzi niciodată spunând „regret că s-a întâmplat pe tura mea” , așa cum un personaj politic a afirmat după accidentul in care a murit Adrian Iovan „singurul lucru pe care îl regret e că s-a întâmplat în mandatul meu”.
Am luat legătura cu omul pe care-l vedeți în imagine, nici nu știa când sau cine a făcut poza. Nu venise gură-cască ci venise să ajute, și asta a făcut.
Cu modestie îmi spune că nu vrea sa vorbesc despre el, că alături de el au mai fost alți doi OAMENI: doamna IORDACHE CAMELIA (primiri urgențe) și domnul RUSESCU CORNEL (pompier), și ei aflați de asemenea în timpul lor liber. Ei au fost cei care au colaborat pentru a-i scoate casca motociclistului rănit, astfel încât să nu existe riscul înecării cu propria vomă. Ei s-au asigurat că victima nu este mișcată într-un mod care să-i pună în pericol coloana vertebrală sau care să-i agraveze starea.
De astfel de oameni avem nevoie mai des, de fapt, se dovedește pe zi ce trece că de ei avem nevoie cel mai mult. De astfel de modele avem nevoie pentru noi și pentru generațiile viitoare. Într-o țară în care copiii nu-și mai doresc sa se facă doctori sau învățători, ci „pești” ori baroni locali, avem nevoie de o gură de oxigen din partea unor astfel de modele pentru a putea rezista încă o scufundare in oceanul de mediocritate și ipocrizie la care suntem parcă condamnați ca nație.

Dacă va place, nu dați like! Distribuiți să se afle că încă avem printre noi oameni de calitate. Distribuiți să se știe că sistemul corupt nu a distrus și omenia din noi, și cel mai important, să distribuim pentru a le mulțumi că au ales să fie diferiți, au ales să nu întoarcă spatele când e nevoie de ei motivând că „sunt in timpul meu liber”!


Citește articolul

Evenimente

Tânăr motociclist rănit grav, după ce a fost spulberat de un şofer neatent, la Găeşti

Articol scris de

Accident grav în urmă cu puțin timp, pe strada Republicii, în Găeşti. Un motociclist în vârstă de 29 de ani,  din Cobia, a fost rănit grav după ce a fost izbit în plin de o mașină condusă de un şofer  în vârstă de 60 de ani, din Argeş, care please de pe contransens fără să se asigure. Poliţia face cercetări la faţa locului.

 


Citește articolul

Anunțuri

Magie şi culoare pentru evenimentul tău! ECHIPA ZÂMBETE LA PACHET TE AŞTEAPTĂ, ÎN ACEST WEEK-END, LA JUPITER CITY PITEŞTI! Pachete şi oferte de nerefuzat doar pe perioada târgului de nunţi!

Articol scris de

Îmbracă-ţi evenimentele importante din viaţă cu flori şi culoare! Echipa Zâmbete la Pachet vine cu o ofertă extraordinară, pe care o poţi obţine doar dacă participi, în acest week-end (15 – 17 noiembrie), la Târgul de Nunţi de la Jupiter City Piteşti.

Arcadele şi panourile florale, baldachinul, aranjamentele pentru prezidiu şi mese şi oglinzile magice fac parte din portofoliul firmei şi le poţi închiria, pentru nunta, botezul sau alt eveniment important, la cele mai bune preţuri, făcând o vizită la standul tinerei echipe. De asemenea, firma deţine cea mai performantă maşină de pe piaţă de fum greu, iar efectul pe care îl vei obţine la dansul mirilor este unic şi absolut minunat.

Nu ezita, aşadar, să treci pe la Jupiter City Piteşti în acest week-end. Dacă plănuieşti un eveniment de vis, atât în aer liber, cât şi într-o sală fastuoasă de bal, cu siguranţă îl vei avea cu ajutorul echipei Zâmbete la Pachet. De asemenea, poţi beneficia de reduceri de până la 20% pe perioada târgului. Pentru mai multe detalii despre oferte şi pachete, poţi apela numărul de telefon 0766491441.


Citește articolul

Noutăți