Contactează-ne pe

Evenimente

”Nu vreau să mor!” STRIGĂT DISPERAT AL LUI NELUȚĂ PETRE CĂTRE OAMENII CU SUFLET! Ajutați un înger pe pământ să-și vadă copilul mare!

Publicat în data de

- 7.402 vizualizări

”Am stat într-o tensiune cumplită, ascuns în casă, în rugăciune și speranță”. Astfel își începe scrisoarea sfâșietoare către noi Neluță Petre, bărbatul pe care toată lumea îl cunoaște pentru implicarea extraordinară în campanii umanitare și în cauzele celor bolnavi și disperați. Boala cu care s-a luptat acum câțiva ani și de care spera că a scăpat definitiv a recidivat în forță, dându-i întreg universul peste cap. Crede că este o nouă încercare de la Dumnezeu, în care și-a pus toată nădejdea că va scăpa cu bine.

Neluță Petre trebuie să înceapă cât mai curând lupta cu cancerul de sânge și să facă un nou transplant de celule stem. Pentru aceasta însă, are nevoie de chimioterapie și de proceduri care-i vor provoca o lungă și grea suferință.

Luni, este așteptat la o clinică din Turcia, acolo unde medicii au pus la cale o strategie agresivă, dar costisitoare care să-i redea sănătatea.

”Nu vreau să mor. Nu este nimeni obligat să mă ajute, sunt conștient. Am pus în vânzare apartamentul în care locuiesc, mă agăț de orice lucru care poate să mă ajute. Când eu ajutam oamenii cu aceeași problemă ca și mine, niciodată nu m-am gândit să primesc ceva în schimb sau să ajung eu să am nevoie. Nimic nu este mai frumos ca Dumnezeu și-l rog să mă salveze de la moarte”, a mărturisit el, de pe patul suferinței.

Neluță Petre este un înger de om, a fost un colac de salvare pentru zeci de suflete deznădăjduite, un optimist și încrezător luptător pentru cauzele altora. Acum, suferința îi depășește puterea interioară și financiară și are nevoie de noi toți.

Chiar dacă va reuși în timp util să-și vândă apartamentul pentru a-și salva viața, suma nu-i va fi de ajuns. Are nevoie de noi și nu-i este nici ușor, nici la îndemână să ne ceară sprijinul financiar.

Cu toate acestea, își dorește să-și vadă copilul crescând, își dorește să fie lângă semenii lui, să reia acțiunile umanitare în sprijinul altora, să ofere încredere și speranță. Iar noi îl putem ajuta să învingă, pentru a doua oară, cancerul, oferind orice sumă în contul RO79 RZBR 0000 0600 1340 4565, deschis pe numele lui la Raiffeisen Bank, ION PETRE.   Neluță Petre merită să trăiască și va trăi dacă, alături de rugăciunile pe care le vom înălța pentru el, vom contribui, de data aceasta, pentru cauza lui.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design