Contactează-ne pe

Evenimente

”Nu vreau să mor!” STRIGĂT DISPERAT AL LUI NELUȚĂ PETRE CĂTRE OAMENII CU SUFLET! Ajutați un înger pe pământ să-și vadă copilul mare!

Publicat în data de

- 8.139 vizualizări

”Am stat într-o tensiune cumplită, ascuns în casă, în rugăciune și speranță”. Astfel își începe scrisoarea sfâșietoare către noi Neluță Petre, bărbatul pe care toată lumea îl cunoaște pentru implicarea extraordinară în campanii umanitare și în cauzele celor bolnavi și disperați. Boala cu care s-a luptat acum câțiva ani și de care spera că a scăpat definitiv a recidivat în forță, dându-i întreg universul peste cap. Crede că este o nouă încercare de la Dumnezeu, în care și-a pus toată nădejdea că va scăpa cu bine.

Neluță Petre trebuie să înceapă cât mai curând lupta cu cancerul de sânge și să facă un nou transplant de celule stem. Pentru aceasta însă, are nevoie de chimioterapie și de proceduri care-i vor provoca o lungă și grea suferință.

Luni, este așteptat la o clinică din Turcia, acolo unde medicii au pus la cale o strategie agresivă, dar costisitoare care să-i redea sănătatea.

”Nu vreau să mor. Nu este nimeni obligat să mă ajute, sunt conștient. Am pus în vânzare apartamentul în care locuiesc, mă agăț de orice lucru care poate să mă ajute. Când eu ajutam oamenii cu aceeași problemă ca și mine, niciodată nu m-am gândit să primesc ceva în schimb sau să ajung eu să am nevoie. Nimic nu este mai frumos ca Dumnezeu și-l rog să mă salveze de la moarte”, a mărturisit el, de pe patul suferinței.

Neluță Petre este un înger de om, a fost un colac de salvare pentru zeci de suflete deznădăjduite, un optimist și încrezător luptător pentru cauzele altora. Acum, suferința îi depășește puterea interioară și financiară și are nevoie de noi toți.

Chiar dacă va reuși în timp util să-și vândă apartamentul pentru a-și salva viața, suma nu-i va fi de ajuns. Are nevoie de noi și nu-i este nici ușor, nici la îndemână să ne ceară sprijinul financiar.

Cu toate acestea, își dorește să-și vadă copilul crescând, își dorește să fie lângă semenii lui, să reia acțiunile umanitare în sprijinul altora, să ofere încredere și speranță. Iar noi îl putem ajuta să învingă, pentru a doua oară, cancerul, oferind orice sumă în contul RO79 RZBR 0000 0600 1340 4565, deschis pe numele lui la Raiffeisen Bank, ION PETRE.   Neluță Petre merită să trăiască și va trăi dacă, alături de rugăciunile pe care le vom înălța pentru el, vom contribui, de data aceasta, pentru cauza lui.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------