Contactează-ne pe

Evenimente

Bărbatul care şi-a dat foc la casă în timp ce se afla în arest la domiciliu a fost prins! EPOPEEA LUI INFRACŢIONALĂ A LUAT SFÂRŞIT!

Publicat în data de

- 2.426 vizualizări

Poliţiştii s-au mobilizat şi au reuşit să-l prindă pe bărbatul de 23 de ani din Cobia, care şi-a dat foc la casă în timp ce se afla în arest preventiv la domiciliu. Individul se ascundea în podul casei unui vecin, fără ştirea proprietarului, iar în jurul orei 1.00, a fost găsit.

El şi-a recunoscut fapta cu seninătate în faţa poliţiştilor, iar acum este reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat  Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, pompierii găeşteni s-au luptat ore în şir să stingă incendiul provocat de iresponsabil. Au ars acoperişul pătulului pe o suprafaţa de 130 mp, o tonă de plante furajere şi aproximativ 500 kg de lemne de foc.

Bărbatul a fost prins de 5 ori în 3 zile conducând fără permis, apoi a bătut un vecin şi i-a distrus autoturismul, iar acesta şi-a retras plângerea în faţa instanţei, scăpându-l de un „sejur” binemeritat după gratii.

Oamenii vorbesc că şi-ar fi bătut şi bunica, însă femeia nu a mai recunoscut nimic în faţa autorităţilor şi şi-ar fi împiedicat mătuşa bolnavă de cancer şi imobilizată la pat să primească îngrijiri. Familia l-a protejat în tot acest timp de consecinţele legii, iar aseară el s-a întors tocmai împotriva rudelor binevoitoare, dând foc la casă.

Întreaga comunitate din Cobia a urmărit cu sufletul la gură operaţiunea de capturare a acestui individ periculos. Oamenii au fost consternaţi de comportamentul lui şi îngroziţi de faptele săvârşite.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------