Contactează-ne pe

Evenimente

ANUNT IMPORTANT! Cabinet diabet zaharat, nutritie si boli metabolice la Gaesti

Publicat în data de

- 1.887 vizualizări

Cabinetul de diabet zaharat,nutritie si boli metabolice din ambulatorul integrat al Spitalului Orasenesc Gaesti  ofera urmatoarele servicii medicale:

        Servicii medicale oferite:

 • -consultatii de specialitate diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
 • -eliberare de retete, retete compensate sau gratuite (dupa caz)  pacientilor consultati
 • -eliberare scrisori medicale pentru medicii de familie sau medicii specialisti de ambulator (dupa caz)
 • -intocmeste referate medicale pentru Comisia de Expertiza a Capacitatii de Munca contra cost
 • -eliberare bilete de trimitere pentru alte specialitati medicale sau pentru explorari paraclinice

Acte necesare pentru consultatie:

        In cazul pacientilor luati deja in evidenta la alt cabinet ,se va avea in vedere si obtinerea unei copii dupa fisa de observatie de la cabinetul unde a fost luat in evidenta .

 • -bilet de trimitere de la medicul de familie / medic specialist sau copie bilet de externare, cu excepţia urgenţelor şi afecţiunilor confirmate;
 • -copie fisa consultatii de la cabinetul de unde a fost luat in evidenta;
 • -cardul de sanatate
 • -dovada de asigurat /coasigurat (adeverinta de la locul de munca, cupon de pensie, adeverinta somer, adeverinta ajutor social)
 • -buletin sau carte de identitate
  • pentru copii: Certificatul de naştere

Personal medical: – Dr. Dumitrescu-Soare  Ionela Amorina  – medic specialist in diabet , nutritie si boli metabolice

 • Program Luni-joi-vineri 8-15 si marti-miercuri 14-21
 • Programările pentru consulţatii:

–  se pot face la numărul de telefon : 0245/710297 – interior 205(Urologie si diabet).sau  0747229209

 

MANAGER,

DR.SELTEA CRISTIANA

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul