Contactează-ne pe

Evenimente

Sâmbătă, dezinsecţie cu avionul în comuna Petreşti! SUBSTANŢELE FOLOSITE SUNT AVIZATE DE MINISTERUL SĂNĂTĂŢII!

- 1.407 vizualizări

În urma inconveniențelor majore provocate de invazia masivă de țânțari de anul acesta, resimțită puternic de către locuitorii comunei, va informăm, că SÂMBĂTĂ, 06.07.2019, în intervalul orar 07:00-11:00 se vor efectua operatiuni de dezinsectie cu avionul   în intravilanul comunei Petrești (zona caselor) impotriva tantarilor, omizilor, muștelor și insectelor dăunătoare.

Substanta folosita va fi Solfac Trio EC200, produs avizat de catre Ministerul Sanatatii, special destinat acestui tip de tratament. Apicultorii sunt, de asemenea, atenţionaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.

Mentionam ca aceasta operatiune nu presupune niciun pericol pentru populatie.

Data poate fi modificata in functie de conditiile meteo.

Publicitate
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tudor Ionuț

    6 iulie 2019 at 11:16

    In comuna Matasaru cand se face intervenția pt Tantari??

  2. Je

    6 iulie 2019 at 21:14

    Nu se vede nici o diferență cel puțin pe zona de case e la fel sint tintari ca și înainte nu poți sa stai în curte no coment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul