Contactează-ne pe

Evenimente

Sâmbătă, dezinsecţie cu avionul în comuna Petreşti! SUBSTANŢELE FOLOSITE SUNT AVIZATE DE MINISTERUL SĂNĂTĂŢII!

Publicat în data de

- 1.461 vizualizări

În urma inconveniențelor majore provocate de invazia masivă de țânțari de anul acesta, resimțită puternic de către locuitorii comunei, va informăm, că SÂMBĂTĂ, 06.07.2019, în intervalul orar 07:00-11:00 se vor efectua operatiuni de dezinsectie cu avionul   în intravilanul comunei Petrești (zona caselor) impotriva tantarilor, omizilor, muștelor și insectelor dăunătoare.

Substanta folosita va fi Solfac Trio EC200, produs avizat de catre Ministerul Sanatatii, special destinat acestui tip de tratament. Apicultorii sunt, de asemenea, atenţionaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.

Mentionam ca aceasta operatiune nu presupune niciun pericol pentru populatie.

Data poate fi modificata in functie de conditiile meteo.

Citește articolul
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tudor Ionuț

    6 iulie 2019 at 11:16

    In comuna Matasaru cand se face intervenția pt Tantari??

  2. Je

    6 iulie 2019 at 21:14

    Nu se vede nici o diferență cel puțin pe zona de case e la fel sint tintari ca și înainte nu poți sa stai în curte no coment

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul