Contactează-ne pe

Noutăți

Au început lucrările la Grădiniţa Greci şi Şcoala Ghergheşti! CE PROMITE PRIMARUL COMUNEI PETREŞTI!

Publicat în data de

- 423 vizualizări

Nici nu s-a terminat bine anul şcolar, că Primăria Petreşti a demarat, în forţă, lucrările de modernizare şi reabilitare a instituţiilor de învăţământ din comună. Cele pe care s-a deschis deja şantierul sunt Grădiniţa Greci şi Şcoala Generală cu clasele V – VIII Ghergheşti. “Am promis aceste proiecte cetăţenilor şi, iată, ne ţinem de cuvânt. La Grădiniţa Greci, avem lucrări de reabilitare capitală, dotare şi modernizare, iar la Şcoala Ghergheşti, lucrări de reabilitare şi modernizare. La începutul anului şcolar 2019 – 2020, preşcolarii şi elevii noştri vor învăţa în instituţii la standard europene”, ne-a declarat Andrei Lucian Daniel, primarul comunei Petreşti.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul