Absolvenţii de 10 ai Şcolii "Şerban Cioculescu"! MARIA ŞI KARINA, ELEVELE-FENOMEN ALE GĂEŞTIULUI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Educație și cultură

Absolvenţii de 10 ai Şcolii „Şerban Cioculescu”! MARIA ŞI KARINA, ELEVELE-FENOMEN ALE GĂEŞTIULUI!

Au doar medii de 10 în toţi anii de generală! Maria Oana Neagu şi Karina Maria Marinescu au absolvit Şcoala „Şerban Cioculescu” din Găeşti. Cele două eleve au reuşit uluitoarea performanţă să obţină, la toate materiile, note maxime.

Extrem de ambiţioase, dar mai ales inteligente, Maria şi Karina demonstrează că ştiu foarte bine ce vor, încă de la această vârstă fragedă, iar viitorul li se deschide luminos în faţă.

Maria Neagu va urma cursurile Colegiului Naţional „Vladimir Streinu”, iar Karina Marinescu va merge la Colegiul „I.C. Brătianu” din Piteşti. Ambele visează la cariere puse în slujba semenilor, obţinute desigur prin multă muncă, temeinicie şi rigoare. Astfel, Maria îşi proiectează încă de pe acum un destin în domeniul juridic, iar Karina, pasionată fiind de fizică, vrea să devină astronom sau medic.

Am stat de vorbă cu Maria Neagu cu doar câteva minute înainte de începerea festivităţii ultimului clopoţel la Şcoala „Şerban Cioculescu”. Ea a împărtăşit cu noi gânduri minunate: „Clipa este o fulgerare efemeră în scurgerea neîntreruptă a timpului. Important este să trăim frumos şi să facem parte dintre cei care zâmbesc, nu dintre cei care uită să zâmbească”.

Şi Karina a ţinut să transmită un mesaj luminos, cu ocazia absolvirii: „Îmi pare rău că a trecut timpul aşa repede, le mulţumesc prietenilor şi profesorilor pentru sprijin şi răbdare. Le urez succes tuturor în continuare”.

Autorităţile locale urmează să le premieze pe cele două şefe de promoţie, ambele de 10, de la Şcoala „Şerban Cioculescu”. Maria Neagu ne-a mărturisit că doreşte să doneze suma primită pentru un proiect drag sufletului ei, şi anume o mănăstire care va fi construită în Giurgiu de preotul Marian, un duhovnic care îi este foarte apropiat şi care o îndrumă şi o sprijină la orice pas, pe calea iubirii şi a credinţei.

 

 

 

 

Articol publicat de

Redactor sef

Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Facebook

Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Firavă, epuizată de lupta crâncenă pe care o duce, de ceva vreme, cu cancerul, tânăra profesoară Mioara Piciu are mare nevoie de ajutorul nostru....

Evenimente

În această dimineață,  un elev în vârstă de 17 ani a fost acroșat de un autoturism (condus de un barbat in varsta de 67...

Evenimente

George este un tânăr de numai 25 de ani, foarte bolnav, care se zbate pentru supraviețuire. Sistemul sanitar din România nu-l consideră prioritate. Banii...

Evenimente

Cetățenii lăsați fără becuri în scările blocului s-au hotărât să-l caute pe hoț, ca să-i facă un cadou: un sac plin cu becuri. „Ne-am...

Advertisement Enescu Supermarket