Contactează-ne pe

Noutăți

PETREŞTI. Duminică, 2 Iunie, s-au pregătit evenimente de amploare pentru copiii comunei

Publicat în data de

- 152 vizualizări

Cu prilejul Zilei internaţionale a Copilului, copiii din comuna Petreşti se vor bucura duminică, 2 Iunie, începând cu ora 12.00, de un program vast de distracţii, organizat de autorităţi la Căminul Cultural Puntea de Greci: muzică, spectacole, multe baloane, dulciuri şi foc de arificii la ora 21.30 pe islazul din Ghergheşti.

 Invitat special este actorul George Mihăiţă.

Copiii vor fi transportaţi cu microbuzele şcolare.

„Va fi o zi specială, în care merităm să ne distrăm alături de copiii noștri.  Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care, chiar şi pentru o clipă, noi, cei maturi, redevenim copii şi încercăm să ne aducem aminte de această etapă frumoasă şi îndrăgită a vieţii, împreună cu tânăra generaţie. Să nu uităm, copiii sunt prioritari şi merită tot sprijinul şi atenţia noastră.
Este de datoria administrației publice, a primărie, să asigure condiții bune pentru copii, să se simtă bine aici,în comuna noastră. La mulți ani, copii! La mulți ani tuturor!”, le-a transmis primarul Lucian Daniel Andrei.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

IMBATABILII DIN PICIOR DE MUNTE: “1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei”

Articol scris de

“1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei. Membri din cluburile IMPACT, dar și cu alți tineri implicați din țară, Fundația “Noi orizonturi” sărbătoresc Ziua Națională IMPACT.

Am avut  parte de live-uri cu tineri #campioni, sesiuni de generare de soluții pentru educație și sănătate, întâlniri pe ZOOM cu IMPACȚI din țară, gesturi și fapte bune, care aduc bucurie altor copii.

Elevii din clubul IMPACT “Imbatabilii” Picior de Munte au sărbătorit făcându-și vocea auzită la nivel național, făcându-și timp să ofere un strop de bucurie copiilor din sat. Au ales să își petreacă ziua de azi implicându-se în comunitate prin acțiuni civice și să arate că sunt preocupați de bunăstarea planetei.

Toate acestea în ciuda faptului că autoritățile locale rareori le-au luat în serios proiectele, activitățile, demersurile de implicare în comunitate. Poate că îi consideră prea mici ca vocile lor să se facă auzite, ca faptele lor să devină cunoscute. Ei așteaptă ziua când vor fi apreciați și la nivel local așa cum sunt apreciați la nivel național. Și, acea zi, va fi o sărbătoare a comunității din care copiii fac parte.

Avem copii #deIMPACT. Mă gândesc că viitorul ar putea fi frumos ca ei.

La mulți ani tuturor celor care au vârstă ori suflet de copil !”, se arată în comunicatul de presă  al prof. Liliana Chivulescu, coordonatorul Imbatabililor din Picior de Munte.

 

Citește articolul

Anunțuri

APROZARUL LaDoiPasi S-A DESCHIS ASTĂZI ŞI LIVREAZĂ ŞI LA DOMICILIU!

Articol scris de

Aprozarul LaDoiPaşi s-a deschis. Puteţi găsi o gamă variată de legume şi fructe la preţuri foarte avantajoase.

In cadrul -livrari la domiciliu-  comanda minima este de 50 de lei, suma ce poate fi adunata  cu produse, atat din cadrul magazinului alimentar, cât si a aprozarului.

Adresă:Strada 13 Decembrie 1918, numărul 6, (punct de reper: vizavi de sediul PNL, lângă Club Cocktail fostul cinematograf)

Număr contact livrări: 0766660336

Va asteptam cu drag,

Magazinul&Aprozarul dumneavostra “LaDoiPasi”

 

Citește articolul