in ,

Un arhitect găeştean , noul component al echipei “Visuri la cheie”! AFLĂ AICI DESPRE CINE ESTE VORBA ŞI CE SPUNE DESPRE „ACASĂ”!

Un talentat arhitect găeştean face parte din noua echipă a emisiunii „Visuri la cheie”, următorul sezon urmând să fie difuzat din toamnă, de PRO TV. Ciprian Vlaicu a reuşit să câştige un casting la care s-au prezentat foarte mulţi profesionişti, datorită creativităţii şi calităţilor sale. Împreună cu colegii săi, va amenaja locuinţele unor oameni care au mare nevoie de ajutor.

Deştept, optimist şi carismatic, Ciprian a acceptat cu sufletul deschis provocarea şi se simte de minune în cadrul acestui prestigios proiect. Deja lucrează şi se simte foarte fericit şi împlinit, aşa cum ne-a declarat.

În cadrul unui interviu acordat PRO TV, Ciprian Vlaicu vorbeşte despre familia sa, care trăieşte în Găeşti şi despre ce înseamnă pentru el „acasă”:

„Acasa este unul dintre cele mai frumoase cuvinte pe care le putem folosi. Acasa nu este un loc, este o stare de spirit. Acasa ma simt in curte sau pe terasa inconjurat de familie. Acasa este la parinti sau la sora mea. Acasa este la cei mai buni prieteni ai mei. Acasa este in Vama Veche. Acasa este acolo unde locuiesc. Acasa este in oricare dintre cele 3 birouri unde imi petrec timpul muncind. Si, mai nou, acasa a devenit autocarul Visuri la cheie. Pentru ca acasa inseamna oamenii din jur, inseamna sprijinul pe care ni-l oferim si linistea pe care o avem cand suntem impreuna. Acasa inseamna si tatuajul (care, pare-se, devine celebru) de pe mana mea, care imi aduce mereu aminte de parinti si de sora mea si care ma duce cu gandul la copilarie si linistea de atunci”.

 

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

70 voturi
Upvote Downvote