Contactează-ne pe

Anunțuri

Organizează-ţi evenimentul tău de vis la Restaurantul „La Popicu”! MENIURI ŞI DECORURI SUPERBE, PENTRU CELE MAI RAFINATE GUSTURI!

- 620 vizualizări

Dacă vă doriţi ca evenimentul dumneavoastră să fie organizat perfect, cu clasă, rafinament şi bun gust, apelaţi cu toată încrederea la noul restaurant La Popicu, situat în Ioneşti. Întreaga echipă va avea grijă ca toate detaliile să fie puse la punct, iar dumneavoastră să vă simţiţi ca în paradis.

Combinaţiile surprinzătoare de antreuri, feluri principale şi desert, băutura aleasă cu grijă, decorurile creative şi atmosfera caldă şi primitoare sunt ceea ce vă trebuie pentru a vă aminti, pentru totdeauna, de un eveniment cu adevărat reuşit.

Restaurantul La Popicu organizează meniuri tradiţionale, vânătoreşti, proţap, dar şi platouri împrumutate din bucătăria internaţională. Cu preţuri accesibile, veţi beneficia de aceleaşi condiţii ca în localurile de mare clasă.

Nunţi, botezuri, banchete de final de an, zile de naştere, revederi sau orice alte evenimente importante din viaţa dumneavoastră pot fi organizate, la Salonul Magic Night din cadrul Restaurantului La Popicu, exact aşa cum visaţi şi pot satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi.

Atenţia la detalii, servirea ireproşabilă şi, nu în ultimul rând, calitatea mâncării şi a băuturii vă vor convinge că aţi făcut cea mai bună alegere. Echipa localului vă stă la dispoziţie, ajutându-vă să luaţi deciziile care să vă asigure că veţi avea parte de cele mai reuşite petreceri, în cele mai avantajoase condiţii pentru dumneavoastră şi cei dragi.

Nu ezitaţi să sunaţi la numărul de telefon 0374049841, pentru a stabili o întâlnire cu specialiştii noştri.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

UN MAGAZIN MIC PENTRU VINURI MARI! Vinăria s-a mutat în Piaţa „Sf. Ilie”

Articol scris de

Tănţişor vă aşteaptă să beţi un vinişor! Şi-a mutat „mustăria”  în Piaţa „Sf. Ilie”, lângă magazinul chinezesc unde puteţi găsi vinuri de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. 

 

Citește articolul

Anunțuri

TEREN INTRAVILAN DE VÂNZARE ÎN GĂEŞTI

Articol scris de

Vând 5500 metri pătraţi teren intravilan în Găeşti, strada Aurel Vlaicu cu o deschidere la stradă de 35 metri.

(Toate facilităţile necesare la poartă). Preţ negociabil

Telefon: 0731 285 509, 0733 121 642

Citește articolul

Anunțuri

Barul “La Liber” face angajări. Vezi aici oferta!

Articol scris de

Barul “La Liber”  din Gaesti angajează  tinere pentru bar și operare jocuri. Condiția este ca fetele sa stie sa lucreze pe calculator pentru pariuri sportive. 

Adresa: Găești, Str. Acad. Șerban Cioculescu, nr.6.

Contact: 0724022634

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design