Contactează-ne pe

Anunțuri

Organizează-ţi evenimentul tău de vis la Restaurantul „La Popicu”! MENIURI ŞI DECORURI SUPERBE, PENTRU CELE MAI RAFINATE GUSTURI!

Publicat în data de

- 683 vizualizări

Dacă vă doriţi ca evenimentul dumneavoastră să fie organizat perfect, cu clasă, rafinament şi bun gust, apelaţi cu toată încrederea la noul restaurant La Popicu, situat în Ioneşti. Întreaga echipă va avea grijă ca toate detaliile să fie puse la punct, iar dumneavoastră să vă simţiţi ca în paradis.

Combinaţiile surprinzătoare de antreuri, feluri principale şi desert, băutura aleasă cu grijă, decorurile creative şi atmosfera caldă şi primitoare sunt ceea ce vă trebuie pentru a vă aminti, pentru totdeauna, de un eveniment cu adevărat reuşit.

Restaurantul La Popicu organizează meniuri tradiţionale, vânătoreşti, proţap, dar şi platouri împrumutate din bucătăria internaţională. Cu preţuri accesibile, veţi beneficia de aceleaşi condiţii ca în localurile de mare clasă.

Nunţi, botezuri, banchete de final de an, zile de naştere, revederi sau orice alte evenimente importante din viaţa dumneavoastră pot fi organizate, la Salonul Magic Night din cadrul Restaurantului La Popicu, exact aşa cum visaţi şi pot satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi.

Atenţia la detalii, servirea ireproşabilă şi, nu în ultimul rând, calitatea mâncării şi a băuturii vă vor convinge că aţi făcut cea mai bună alegere. Echipa localului vă stă la dispoziţie, ajutându-vă să luaţi deciziile care să vă asigure că veţi avea parte de cele mai reuşite petreceri, în cele mai avantajoase condiţii pentru dumneavoastră şi cei dragi.

Nu ezitaţi să sunaţi la numărul de telefon 0374049841, pentru a stabili o întâlnire cu specialiştii noştri.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Anunțuri

VIDEO! HAINELE TALE PREFERATE, ÎNTR-UN MAGAZIN DIN PIAȚA SF. ILIE! Uite ce lucruri frumoase poți găsi!

Articol scris de

De multe ori, ne lasam vrajiti de reclame sclipitoare sau de locuri frumos luminate și colorate atunci cand alegem să cumpărăm. Cheltuim o grămadă de bani, gratie campaniilor bine puse la punct de marketing, doar pentru a constata că nu suntem mulțumiți de achiziția noastra. Cu toate acestea, chiar lângă noi, in magazine mai putin luminoase, dar infiintate cu suflet, se afla lucrurile pe care ne-am dori să le purtam si sa le achizitionam la preturi corecte. Unul dintre aceste spatii conerciale se afla in Piata Sf. Ilie. Nu are reclama luminoasa, nu este luxos si nici nu beneficiază de campanii de marketing generos platite. Trecandu-i pragul, veți gasi hainute de buna calitate, pentru toate gusturile si la preturi absolut decente. Suntem siguri ca macar unul dintre multele lucruri expuse va va incanta. In plus, veti susține o familie care trăiește și care muncește in Gaesti si care, chiar daca face economie la reclama, nu se zgarceste la calitatea marfii.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...