in ,

GĂEŞTI: „Morminte” în mijlocul drumului, pe DN 7! SUNT COMANDATE DE LIDL! Primarul Grigore Gheorghe nici nu a fost informat!

Pe toate le aveam, „morminte” în mijlocul drumului ne lipseau! După ce că Găeştiul, oraş de tranzit, este sufocat în orele de vârf, traversarea lui durând minute interminabile, cei de la Regionala DRDP Bucureşti nu au avut altceva mai bun de făcut decât să construiască, la solicitarea LIDL, un fel de mormane inestetice şi mult prtea mari pe mijlocul drumului, în faţa supermarketului, pe care le numesc „alveole”, adică un fel de spaţii de descărcare.

Găeştenii se crucesc văzând că, de câteva zile, muncitorii decupează asfaltul, luând două hălci importante din carosabil pentru un fel de lucrare… „hartistică” a cărei utilitate nu o vede decât LIDL. Cele două „morminte” de dimensiuni considerabile, amplasate fix pe mijlocul drumului, sunt decorate cu pavele şi borduri şi vor crea numeroase probleme participanţilor la trafic. Nici nu putem să ne gândim ce se va întâmpla cu transportatorii cu gabarit depăşit, care probabil vor fi nevoiţi să zboare, că altfel nu mai au cum să treacă spre Piteşti sau Vâlcea.

Întrebat ce este cu această investiţie oribilă din oraş, primarul Grigore Gheorghe ne-a declarat că nu ştie despre ce este vorba, întrucât nici măcar nu a fost informat. Deh, drumul lor, regulile lor şi banii noştri!

Comments

Lasă un răspuns