Contactează-ne pe

Evenimente

Prefectul Jîjîie, în belea mare! SCHIMB DE REPLICI CU „TROMPETE FĂRĂ MUŞTIUC” ŞI „PARAŞUTE” ÎNTRE CEZARUL PENELEULUI ŞI CLAUDIA PESEDEULUI!

Publicat în data de

- 757 vizualizări

preda-cezar claudia-gilia

Scandal mare în politica dâmboviţeană. Protagonist: prefectul Jîjîie, acuzat de penelişti că şi-ar fi băgat „coada” în interesele politice din comuna Ulmi, acolo unde s-a ales un viceprimar, peste cadavrul… mort al PSD-ului. Cică Antonel Jîjîie l-ar fi chemat pe primarul comunei cu pricina la Prefectură, unde l-ar fi aşteptat împreună cu cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean. Cei trei i-ar fi arătat „pisica”, după metode securisto-comuniste, de PSD ştiute şi aplicate cu „succesuri” depline. Supărat, Cezar Preda, noul preşedinte al peneliştilor dâmboviţeni, i-a cerut prim-ministrului Cioloş demisia lui Jîjîie.

Ca nuca în perete, în poveste s-a băgat şi o doamnă, pe numele ei Claudia Gilia, preşedintă peste muierile pesediste dâmboviţene şi candidată la Camera Deputaţilor. Întrebată sau nu, duduia i-a luat apărarea prefectului, după care l-a atacat cu limbă de lemn pe Cezarul PeNeLeului, pe care l-a făcut „paraşutat”. Ce a urmat? Un atac ca în vremurile bune împotriva „trompetelor fără muştiuc” de la PSD.

La multe ore distanţă, a apărut şi un drept la replică al prefectului, prin care se face apologia legii administraţiei publice locale, într-un alt limbaj de lemn. La final însă, prefectul Dâmboviţei recunoaşte că l-a chemat pe primarul Bogdan Tiţa la raport, pentru a i se „învedera necesitatea respectării prevederilor legale”. Păi, dacă vă durea la bască legea, măi domnule prefect, nu trebuia să vă duceţi în Consiliul Local, unde aveaţi dreptul să luaţi şi cuvântul? Pentru ce aţi chemat în biroul dumneavoastră un primar, care nu vă e în niciun caz subordonat, pentru a da naştere celui mai mare scandal în care a fost Prefectura implicată în ultimii ani? De când pune primarul viceprimari? Nu cumva pentru că, într-adevăr, în spatele acestor „chemări la raport” se ascund abuzuri grave? Spunem „chemări la raport”, întrucât avem informaţii certe că aţi chemat un alt primar din zona Găeştiului la dumneavoastră în birou şi aţi făcut cu el… poliţie politică. Iar în acea poveste chiar nu aveaţi ce să căutaţi. Dar despre această gogomănie, cu altă ocazie.

Iată cum sună comunicatul liberalilor. Îl redăm pentru că este foarte plastic:

„Bărbăția prefectului se ascunde în spusele unei femei. PNL Dâmbovița avertizează că PSD nu mai e singur pe tarla.

În urma solicitării adresate premierului Cioloș de a-l demite pe prefectul județului Dâmbovița pentru presiuni politice asupra unui primar PNL, domnul Antonel Jîjîie recurge la apărători din oficiu, apărători PSD. Doar așa pot vedea si mai limpede locuitorii județului cât de barbat este prefectul lor când, lipsit de curaj, pune o femeie să-l apere public. Dacă ar fi om serios și un bărbat adevărat, domnul Jîjîie și-ar asuma un răspuns public referitor la presiunile de care este acuzat și la comportamentul politic pe care îl afișează, în contradicție totală cu funcția deținută, aceea de reprezentant al guvernului în teritoriu, funcție pentru care doamna președinte OFPSD îl poate chestiona direct  și chiar trage la răspundere în privința problemelor guvernamentale pe care le reclamă. Aparatorul din oficiu PSD, foarte „priceput”, nu contrazice deloc fondul solicitării PNL și nici acțiunea PSD-ului din biroul prefectului, însa nu mai poate de grija PNL. Semn că tot ce a reclamat PNL este adevărat și nu poate fi demontat. Folosirea lipsită de eleganță a cuvântului „parașutat” de catre aparatorul din oficiu PSD denotă simpatia nedisimulată a persoanei față de întreaga familie a cuvântului „parașută”. În privința meritelor profesionale, în sensul strict al cuvântului, PNL Dâmbovița așteaptă să le prezinte pe ale dumneaei! Domnul deputat Cezar Preda a fost solicitat de către membrii PNL Dâmbovița să preia conducerea filialei, a format o echipă foarte unită și puternică a PNL Dâmbovița, echipă care o anunță pe doamna pricepută că nici nu va pleca! Domnul Cezar Preda va rămâne la conducerea PNL Dămbovița mai mult timp decât multi de la conducerea PSD Dâmbovița! În final, PNL Dămbovița le solicită celor doi vicepreședinți ai CJD si domnului Țuțuianu să răspundă singuri dacă doresc, nu să folosească trompete fără muștiuc! Odată cu demersul inițiat către premierul Cioloș în privinta demiterii prefectului, PNL Dâmbovița avertizează că PSD nu mai e singur pe tarla! PNL va sancționa toate derapajele PSD si va amenda public comportamentul abuziv al membrilor PSD, asumați sau ascunși după fuste.  Filiala PNL Dâmbovița”

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Evenimente

Captură majora a polițiștilor gaesteni! AFLĂ UNDE AU DESCINS MASCAȚII ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Video!

Articol scris de

„În această dimineață, polițiștii din Găești, sprijiniți de colegii de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, descind la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale.

 La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design